SOLEIL-ÉN Kézműves Kör Szőtt Placemats 3 Rattan Töltők, Tányér hőálló Csúszásmentes Fonott Placemats Az Étkező Asztal (11.8 hüvelyk)
Megújítva

SOLEIL-ÉN Kézműves Kör Szőtt Placemats 3 Rattan Töltők, Tányér hőálló Csúszásmentes Fonott Placemats Az Étkező Asztal (11.8 hüvelyk)

HUF 2249.10

Rendelhető

Természetes Juta AnyagbólRusztikus Parasztház Táblázat Alátét.Multifunkcionális Hely Mat.Dekoratív Tábla Szőnyeg. ✅【Prémium Minőségű fonott töltők 】 : Modern placemats gyönyörűen kézműves szeretettel készült, természetes rattan anyag. ✅【Egyedi, Kézzel készült placemats】 : A 11.8 cm szőtt bohém placemats funkció egy speciális kerek szem fülbemászó design elég nagy ahhoz, hogy biztosítja, hogy különleges vizuális hatást az étkező asztal.Használja őket, mint gyakorlati tablemats, vagy egy csinos dekoratív hatást a különleges vacsorák, hogy lenyűgözni a vendégeket táblázat. ✅【Rattan Töltők, tányér】 A placemats célja a védelem előtt tartva, mely csúszásmentes, hőálló, valamint anti-forró tulajdonságok tartani az asztalnál biztonságos. ✅【Hőálló szövet placemats 3】 : Fonott stílus kör-szövött placemats az ideális környezetbarát hőszigetelő anyag az asztalnál.Ezek a lemez töltők, vacsora asztalok ideális védi a táblázat a forró edények, tálak, valamint lemezek.A placemats egy nagyszerű választás bármilyen alkalomra, a mindennapi használatra a konyhában, hogy különleges események, mint esküvők, vagy a felek.Az egyedülálló természeti lelkipásztori stílus, azok biztos, hogy egy nyilatkozatot, bárhol is használják. ✅【Prémium Minőségű fonott töltők 】 : Modern placemats gyönyörűen kézműves szeretettel készült, természetes rattan anyag. ✅【Egyedi, Kézzel készült placemats】 : A 11.8 cm szőtt bohém placemats funkció egy speciális kerek szem fülbemászó design elég nagy ahhoz, hogy biztosítja, hogy különleges vizuális hatást az étkező asztal.Használja őket, mint gyakorlati tablemats, vagy egy csinos dekoratív hatást a különleges vacsorák, hogy lenyűgözni a vendégeket táblázat. ✅【Rattan Töltők, tányér】 A placemats célja a védelem előtt tartva, mely csúszásmentes, hőálló, valamint anti-forró tulajdonságok tartani az asztalnál biztonságos. ✅【Hőálló szövet placemats 3】 : Fonott stílus kör-szövött placemats az ideális környezetbarát hőszigetelő anyag az asztalnál.Ezek a lemez töltők, vacsora asztalok ideális védi a táblázat a forró edények, tálak, valamint lemezek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak