Tetoválás Tápegység, Smart LED érintőképernyő Multifunkcionális Digitális Tetoválás Power-0-16V Állítható Feszültség Tartomány(2)
Megújítva

Tetoválás Tápegység, Smart LED érintőképernyő Multifunkcionális Digitális Tetoválás Power-0-16V Állítható Feszültség Tartomány(2)

HUF 8518.50

Rendelhető

[KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNYT] Smart touch control gomb + nagy LED képernyőMagas minőségű tétel, erős áram, nincs hőség után is hosszú munkaidő.Tetoválás tápegység alkalmas ködképző működés közben a repesz tekercs tetováló gép, hogy gyorsítsák fel a tetoválás a hatékonyság, valamint csökkenti a bőr károsodását. [ÁLLÍTHATÓ FUNCTION] A digitális tetoválás energiaellátó rendszer feszültség állítható 0‑16 V beállítási pontosság 0. 7 színek a fény képviselnek a különböző feszültség tartományban.Beállítása után a feszültség, a rendszer pecsételő sebesség állítható a tartomány 0-60 beállítási pontosság 1. [KÉNYELMES, HOGY ELLENŐRIZZÉK] a Kettős mód pedál ellenőrzés, a rendelkezésre álló pedál kapcsolóval, vagy nem pedál, villamosenergia-rendszer intelligens vezérlő kapcsolót, hogy elérjék a felszabadulás, a tetováló művész méter, a tetoválás tápegység készlet alkalmas hosszú tetoválás, csökkenti a tetováló művész törzs. [MAGAS HATÁSFOK] A tetoválás tápegység két AB két kimeneti csatlakozók, csatlakoztatható két tetováló gép ugyanabban az időben, keresztül a beállító rendszer átalakítására a tetováló gép indításához, a tattooist vágott sor, a hit, a köd zökkenőmentesen, tetoválás hatásfoka magasabb. [AKTUÁLIS BEÁLLÍTÁSOK] A tetoválás tápegység AB kimeneti bubi 3 előre beállított feszültség, amikor a kimenet a beállított feszültség gombot, számok 1 2 3 felelnek meg a feszültséget (6 V 8 V 10 V); amikor a kimenet B : a beállított feszültség gombot, számok 1 2 3 felelnek meg a feszültséget (5 V 7 V 9 V).Hogyan kell Használni : 1. AB két, ahogy jack kimeneti csatlakozó, hogy a tetováló gép, pedál jack csatlakozó a lábkapcsoló. a jobbra nyilat, állítsa a feszültség, minden alkalommal pontot, nyomja meg a plusz / mínusz nyíl, hogy növelje vagy csökkentse 0.1 V, hosszan nyomja meg a feszültség plusz vagy mínusz gombot folyamatosan csökken vagy növekszik a feszültség. A balra nyíl beállítja a késelés sebességet, nyomja meg a plusz/mínusz nyíl növeli, vagy csökkenti az 1, nyomja meg a plusz/mínusz gombot, hogy növelje, vagy csökkentse folyamatosan.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Tattoo Power Supply
Material:
Aluminium Alloy
Power Supply Host Size:
Approx. 95x95x40mm / 3.7x3.7x1.6in
Output DC Plug Size:
Outer Diameter:
Approx. 5.5mm/0.2in
Inner Diameter:
Approx. 2.5mm/0.1in
Adapter:
Input Voltage AC100-240V/50-60HZ; Output Voltage DC19V/3.4A
System Output Voltage:
0-16V, Adjustment Accuracy
System Adjustable Puncture Speed:
1-60, Adjustment Accuracy
Applicable Tattoo Machines:
For All Tattoo Machines
Package List:
1 x Power Supply Main Unit :
1 x Adapter :
1 x Plug :
1 x Manual:

Vevők, ahogy választanak