STARTRC Mini 3 Pro Propellerek Alacsony zajszintű Led-es Lámpák Kések Kellékek Propellerek a DJI Mini 3 Pro Kiegészítők(2 Pár)
Megújítva

STARTRC Mini 3 Pro Propellerek Alacsony zajszintű Led-es Lámpák Kések Kellékek Propellerek a DJI Mini 3 Pro Kiegészítők(2 Pár)

HUF 3599.10

Rendelhető

【Illik befejezni tökéletes】A propeller célja az volt, DJI Mini 3 ProLehet, hogy te Mini 3 Pro, még jobban ragyogó, valamint a hideg, amikor a repülő este, hogy a drón a legfényesebb tánc elfek, mint a rendkívül gyönyörű este. 【Félelmetes este mutatják,】 A propeller Mini 3 Pro 3 fény mód, szabadon válthat az egyik legfontosabb. 3 lila glória jelenik meg a propeller amikor drón repülés este, használja a hosszú expozíciós fényképezés készség eltarthat nagyszerű vizuális képeket, is, hogy több vicces, hogy éjszakai járat. 【Kiváló Repülő Hatás】Ez a Propellerek a DJI Mini 3 Pro készült, átlátszó PC anyagból, tartós, jó fényáteresztés.Új aerodinamikai kialakítás, kiváló zajcsökkentő hatás.Ezek a propeller lapátok már repülés vizsgált sokszor, a repülés hatása szinte ugyanaz, mint az eredeti, stabil, tartós. 【Újratölthető Akkumulátor】A LED propeller újratölthető.A művelet, hogy helyezze be az USB-kábel használatával csatlakoztassa a töltő port a propeller, s a végén, hogy a számítógép vagy mobil ,VAGY a POWER BANK.Töltési idő körülbelül 1 óra,akkumulátor használati idő : több, mint 90 perc. 【Csomag tartalma】 2 Pár propellerek a DJI Mini 3 Pro drón,1*Mini csavarhúzó, 1*Töltő Kábel.(Nem tartalmaz drónok, valamint egyéb kiegészítők). 【Illik befejezni tökéletes】A propeller célja az volt, DJI Mini 3 Pro.Lehet, hogy te Mini 3 Pro, még jobban ragyogó, valamint a hideg, amikor a repülő este, hogy a drón a legfényesebb tánc elfek, mint a rendkívül gyönyörű este. 【Félelmetes este mutatják,】 A propeller Mini 3 Pro 3 fény mód, szabadon válthat az egyik legfontosabb. 3 lila glória jelenik meg a propeller amikor drón repülés este, használja a hosszú expozíciós fényképezés készség eltarthat nagyszerű vizuális képeket, is, hogy több vicces, hogy éjszakai járat. 【Kiváló Repülő Hatás】Ez a Propellerek a DJI Mini 3 Pro készült, átlátszó PC anyagból, tartós, jó fényáteresztés.Új aerodinamikai kialakítás, kiváló zajcsökkentő hatás.Ezek a propeller lapátok már repülés vizsgált sokszor, a repülés hatása szinte ugyanaz, mint az eredeti, stabil, tartós. 【Újratölthető Akkumulátor】A LED propeller újratölthető.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak