RefStuff RefScorer Digitális Új v2.021 Foci Bíró Óra - Rekord A Pontszámot A Játék! Most Cserélhető Testreszabható Felső Gyűrű/Bezels!
Megújítva

RefStuff RefScorer Digitális Új v2.021 Foci Bíró Óra - Rekord A Pontszámot A Játék! Most Cserélhető Testreszabható Felső Gyűrű/Bezels!

HUF 8099.10

Rendelhető

VILÁG ELSŐ Digitális Órák rögzítése a Pontszámot a Játék!A HIHETETLEN Cserélhető Testreszabható Különböző Színű Felső Gyűrű/Bezels!!! – a testreszabás lehetőséget, majd a pár órát, hogy egyezik a színe a Játékvezető ing vagy ruha, amit visel a mérkőzés! (külön megvásárolható csomag 5).Csapat Kick Off Emlékeztető a Mérkőzés Napján Pontszám Képernyőn, majd Válassza ki a hazai Csapat Színek, vagy testre szabhatja a saját a választott Rezgés, Sípoló vagy MINDKÉT Figyelmeztetések egyszerre.Választás a Gróf-Fel, Gróf úr-Le, vagy Gróf Továbbra is előre Beállított Mérkőzés Időzítő 3,5,10,12,15,20,25,30,35,40,45,60, 90 perc, most neked lehet a program a saját konkrét időt is az ÚJ Felhasználó Állítsa be az Időt!. #úttörő #gamechanging #gamechanger Ref Stuff - A TÖKÉLETES TÁRS a Játékvezetői.A Technológia, Hogy Számíthat.VILÁG ELSŐ Digitális Órák rögzítése a Pontszámot a Játék!.Mely HIHETETLEN Cserélhető Testreszabható Különböző Színű Felső Gyűrű/Bezels!!!.Csapat Kick Off Emlékeztető a Mérkőzés Napján Pontszám Képernyőn.Válassza ki a hazai Csapat Színek, vagy testre szabhatja a saját.Is A választás, a Rezgés, Sípoló vagy MINDKÉT Figyelmeztetések egyszerre.021 is jellegét meghatározza egy lépés, távolság, kalória számláló segítségével nyomon követhető a fitness.Választás a Gróf-Fel, Gróf úr-Le, vagy Gróf Továbbra is előre Beállított Mérkőzés Időzítő.13 beállított mérkőzés időzítő : 3,5,10,12,15,20,25,30,35,40,45,60, 90 perc, most neked lehet a program a saját konkrét időt is az ÚJ Felhasználó Állítsa be az Időt!.A HIHETETLEN Cserélhető Testreszabható Különböző Színű Felső Gyűrű/Bezels!!! – a testreszabás lehetőséget, majd a pár órát, hogy megfeleljen a színe a Játékvezető ing vagy ruha, amit visel a gyufát!. (külön megvásárolható csomag 5, elérhető az üzletünkben).Csapat Kick Off Emlékeztető a Mérkőzés Napján Pontszám Képernyőn.Válassza ki a hazai Csapat Színek, vagy testre szabhatja a saját.Is A választás, a Rezgés, Sípoló vagy MINDKÉT Figyelmeztetések egyszerre.A fantasztikus Ref Gólszerző V2.021 már elérhető.Ref Stuff - A TÖKÉLETES TÁRS a Játékvezetői.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak