HADSEREG EDÉNYEK Katonai Hátizsák Férfiak Túlélési Hátizsák Multi Rács Tárolás Kialakítása a Túrázás Megszabadítja Utazási Munka(Fekete)
Megújítva

HADSEREG EDÉNYEK Katonai Hátizsák Férfiak Túlélési Hátizsák Multi Rács Tárolás Kialakítása a Túrázás Megszabadítja Utazási Munka(Fekete)

HUF 3599.10

Rendelhető

? Használja Forgatókönyvek - A folyadékpótlás hátizsák van egy rekesz a hátsó, ahol a víz táskák vannak elhelyezveAzt is fel lehet használni, mint egy hátizsák, kerékpáros, vagy gyalogos.Ez is egy jó választás utazáshoz, szabadtéri, illetve a kemping hátizsák a napi használat.Multi rács tárolás kialakítása is használható, mint egy mosás táska (kozmetikai táska).Multi rács belső zsák folytatni írószer, amelyet fel lehet használni, mint külső hátizsák dolgozni hátizsák.A design a vizuális tasak lehet használni, mint egy orvosi táskát. ? Kapacitás Bevezetés - Egy fő táska rekesz, amely elbírja a sok csomag.Van is egy számítógép rekesz a fő táska.Multi rács design a középső rekesz végezhet kozmetikumok, valamint a különböző piperekészlet is rendelkezésre áll.Van két kis táska az első, amely képes szállítani, kiegészítők, stb.Három különböző fuvarozási módok : side könyv első könyv, valamint a hátizsák. ? Funkcionális Jellemzők - gyorskioldó, rejtett molle rendszer (kis táska lehet beépített, vagy külső), fő táska tér Tépőzáras, személyre szabott beállítások, majd a Tépőzáras a külső zsák adhat zászló, rendszeres molle rendszer, oldalon heveder, valamint a heveder hurok az alján : multi rács design. ? Anyag Tulajdonságok - Ez a szakadás ellenálló, tartós, víz-ellenálló.A kapcsolat varrott sokszor.A kereszt cross stitch biztosítja a stabil stressz.A másodlagos heveder varrás a biztonsági öv biztosítja a tartósságot, a megbízhatóság, a használata a biztonsági öv.A hátsó szivacs párna csökkenti a stresszt, bővíthető. ? Részletes Méretei - a méret A hátizsák 18 hüvelyk * 13inch * 7inch.A számítógép rekesz a fő táska fér 14.1 colos számítógép, 15.6 inch számítógépek.Van is egy rekesz előtt a lapos rekesz, hogy tartsa Ipad, stb. ? Használja Forgatókönyvek - A folyadékpótlás hátizsák van egy rekesz a hátsó, ahol a víz táskák vannak elhelyezve.Azt is fel lehet használni, mint egy hátizsák, kerékpáros, vagy gyalogos.Ez is egy jó választás utazáshoz, szabadtéri, illetve a kemping hátizsák a napi használat.Multi rács tárolás kialakítása is használható, mint egy mosás táska (kozmetikai táska).

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak