Egyedi Logó Branding, Vas, Fa, Hő Bélyeg Woodworkers, Bőr Mesterember, Sütés-Rajongó, valamint Vízi járművek Szerelmeseinek (1x1)
Megújítva

Egyedi Logó Branding, Vas, Fa, Hő Bélyeg Woodworkers, Bőr Mesterember, Sütés-Rajongó, valamint Vízi járművek Szerelmeseinek (1x1)

HUF 3.00

Rendelhető

【Mindig aggódik tervezése személyes minta?】Van egyéni szolgáltatás elfogadni különböző egyedi minták hő bélyegző izzó vasHogy a saját logót egy fém penész.Ez lehet használni, mint a személyes védjegy, hogy a kézzel készített termékek fejlettebb. 【Hogyan Szokás?】Kérjük, adja meg fekete & fehér JPG aláírás, emblémát vagy képet a vásárlás után.Ha kell, az ugyanaz a dizájn, mint a képeken látható, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. 【Mi a Jellemzője az Egyéni Branding Vas】Ez a fából készült hőszigetelt fogantyú, körülbelül 30 cm hosszú.Vastag cserélhető réz fejét.A megfelelő vastagság teszi, hogy több, könnyed, kényelmes, ha bélyegzés logó. 【Széles körű Alkalmazását】Nagy márka, fa, bőr, sütemények, műanyag, sőt a hajó papírjait.Tökéletes Ajándék woodworkers, bőr mesterember, sütés-rajongó, valamint vízi járművek szerelmeseinek. 【Szállítási Idő】Egész testre szabott Branding Vas megrendeléseket általában 8 15 napon belül kell szállítani,Gyártási idő 3-5 nap, a Szállítási idő 10-20 nap. 【Mindig aggódik tervezése személyes minta?】Van egyéni szolgáltatás elfogadni különböző egyedi minták hő bélyegző izzó vas.Hogy a saját logót egy fém penész.Ez lehet használni, mint a személyes védjegy, hogy a kézzel készített termékek fejlettebb. 【Hogyan Szokás?】Kérjük, adja meg fekete & fehér JPG aláírás, emblémát vagy képet a vásárlás után.Ha kell, az ugyanaz a dizájn, mint a képeken látható, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. 【Mi a Jellemzője az Egyéni Branding Vas】Ez a fából készült hőszigetelt fogantyú, körülbelül 30 cm hosszú.Vastag cserélhető réz fejét.A megfelelő vastagság teszi, hogy több, könnyed, kényelmes, ha bélyegzés logó. 【Széles körű Alkalmazását】Nagy márka, fa, bőr, sütemények, műanyag, sőt a hajó papírjait.Tökéletes Ajándék woodworkers, bőr mesterember, sütés-rajongó, valamint vízi járművek szerelmeseinek. 【Szállítási Idő】Egész testre szabott Branding Vas megrendeléseket általában 8 15 napon belül kell szállítani,Gyártási idő 3-5 nap, a Szállítási idő 10-20 nap.BIAJIYA Industries, Inc.minta gyárt egy teljes sor a masszív, megbízható, innovatív márka vasaló akció eszközök.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak