FREESHOW Micro Szemüveg Horgolt Haj 4 Csomag 18 Inch Horgolt hajszín 1B Nővér Szemüveg Horgolt Haj, Fekete Nők (18 4 Csomag, 1B)
Megújítva

FREESHOW Micro Szemüveg Horgolt Haj 4 Csomag 18 Inch Horgolt hajszín 1B Nővér Szemüveg Horgolt Haj, Fekete Nők (18 4 Csomag, 1B)

HUF 1537.20

Rendelhető

?Haj Anyaga : 100% Kanekalon Szintetikus RostMagas Minőségű, Nem Érdes, Sima, Feszes, Kompakt, Puha, Nagyon Könnyű.Nincs Szaga, Nem bőrirritáló, Nem Könnyű Külön, Hosszan, Sokáig, Jó Ellátás. ?Haj Tulajdonságok : Micro Szemüveg Horgolt Haj a Divat Új Puha Szemüveg Horgolt Haj, Természetes Állagú, Könnyen terjed, környezetbarát, Puha, Bolyhos, Ugráló, illetve Viszket Ingyenes, Újra fel Lehet használni.Ez a Legjobb Puha Szemüveg Horgolt Haj, Fekete Nők. ?Haj Előnyei : Könnyen Telepíthető, takarítson meg Időt Pénzt. 100% - ban Kézzel készített Micro Szemüveg Horgolt Haja, Egyenes Stílus, amely Alkalmas a Nők Valamennyi Korosztály Viselni a Különböző Alkalmakkor, Beleértve a Gyerekeket is.Ez Is Készítsen Frizurák a Férfiak.Tudod Viselni, vagy Közvetlenül, vagy a Felhasználás Különböző DIY Frizurák. ?Haj Információ : Szélesség 0.Hajtás Méret : 18 Cm.Csomag per Sorrendben : 4 Csomag egy Horgolt Haj Horog, Gyűrűk, mint Ajándék.Általában 4-6 Csomag Is Teljes a Fejét.Ha Azt szeretnénk, hogy A Haja Dúsabb, Lehet kapni Több Csomagban. ?Javaslatok a DIY : 1,Lehet Vágni, hogy A hosszú Kell, Majd Telepítse A Fejét.Ha Akarom Viselni Hosszabb ideig, Kérjük Csavar A Vágott Farok, hogy Jön Össze. 2, Próbálj meg belőle egy Hullám, akkor Több Kell, Kísérletek, Javasoljuk, hogy a Fodrász, hogy Próbálja ki.Van egy Bizonyos Valószínűsége annak, Hogy egy Új Frizura, De van még egy Esélye, hogy a Károsodás.Színek : 1 B, 27#, 30#, 4#, bordó.Új divat a természetes frizura, természetes textúra, kezében textúra hosszú idő.A legújabb divat frizura. 1 csomag=32 szál (fold méret 14in)= 16 szál (kibontakozni méret 28in).csomagolás : 6 csomag mikro szemüveg horgolt haj egy rendelésben, jönnek a kiegészítők.Általában 4-6 csomag is teljes a fejét. 100% - ban kézzel készített Vacsora, könnyű, lágy, puha, feszes, kompakt, ugráló, illetve viszket ingyenes.Könnyen telepíthető DIY Nem kell előre elkészített hurkok lehet vágni, hogy bármilyen hosszúságú szükséged van, vagy használd, hogy a különböző DIY frizurák.A Top 100% - ban kézzel készített , könnyen terjed.Szűk Center Vacsora, könnyű, puha, bolyhos.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak