FPV Anti-Csepp FPV Tartozékok Gimbal Bár Lökhárító Védelem a Drón Combo Kamera Drón Tartozékok Csere (Fekete, Egy Méret)
Megújítva

FPV Anti-Csepp FPV Tartozékok Gimbal Bár Lökhárító Védelem a Drón Combo Kamera Drón Tartozékok Csere (Fekete, Egy Méret)

HUF 3.00

Rendelhető

Csomag Méret : 10*6*1 Hatékonyan Az Iránymutató, Valamint A Kamera A Hatást, Vagy Kárért. Kiváló minőségű Anyagból, Kicsi, Könnyű, Könnyen hordozható,. 1db Lökhárító 5db Csavart.Csomag Méret : 10*6*1. Hatékonyan Az Iránymutató, Valamint A Kamera A Hatást, Vagy Kárért. Kiváló minőségű Anyagból, Kicsi, Könnyű, Könnyen hordozható,. 1db Lökhárító 5db Csavart.Átmenet : 1 cm=10 mm=0.Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt,Anyag : Alumínium alloy Package méret : 10*6*1.5 cm Product méret : no Net súly : 5g Applicable modellek : a FPV Drone Package súly : 8g1.Nem tartalmazza a FPV Drón Lencse védő cover4.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a tételt,kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánom, megrendelés előtt, Köszönöm!1db Lökhárító 5db Screw2. Hatékonyan az iránymutató, valamint a kamera a hatást, vagy kárt,1. Kiváló minőségű anyagból, kicsi, könnyű, könnyen hordozható,Szín : Fekete, piros.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak