Rico Iparágak Dayton Szórólapok NCAA Hivatalosan Engedélyezett Zsinór. Kétoldalas Nyomtatás, Nagy, Minden Rajongó & Diák. Leszerelhető Övcsat.
Megújítva

Rico Iparágak Dayton Szórólapok NCAA Hivatalosan Engedélyezett Zsinór. Kétoldalas Nyomtatás, Nagy, Minden Rajongó & Diák. Leszerelhető Övcsat.

HUF 1075.50

Rendelhető

100% NylonSTÍLUSOS DESIGN : Ez a zsinór van divat előre, soha nem megy ki a divatból.Levehető klip a könnyű hozzáférést a hordozó anyag.Könnyen csatlakoztassa, válassza le a zsinór nyomja meg a gombot, majd könnyű klip.MÉRET & KÉSZÜLT - 18" X 1" Készült nylon, prémium minőségű, puha, selymes anyagból úgy érzi, nagy a nyakán.FUNKCIONÁLIS : Snap Csat Bocsátás könnyű különítmény.Kiadások egyik kezével amikor eltávolítja a jelvény vagy kulcsokat.Szakadár kapcsos, hogy ön mindig biztonságban ajánlott a legtöbb esetben.Szintén könnyű, jól szellőző, könnyű a nyakad körül.ANYAG : azt tervezték, a rögzítésre, hogy erős, magas minőségű, hasznos.A rögzítésre készülnek tartós anyagok, annyira biztonságban érzem magam, hogy minden biztonságos.Egy könnyű, kényelmes heveder, ez a zsinór nyugszik, könnyen a törzs, amikor rajta a nyakad körül.CSAPAT BÜSZKESÉGE : a Hivatalosan engedélyezett a kedvenc csapata.Mutasd ki a kedvenc csapat logó büszkén, amikor használja a Rico kantár!.NCAA Hivatalosan Engedélyezett Zsinór.Kétoldalas nyomtatás, nagy, minden rajongó & diák.Leszerelhető övcsat.Biztonságos, funkcionális, valamint könnyű Súly.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak