BAZAARDI Kézzel Faragott Többcélú Emlék Ékszerek Dekoratív Művészet Doboz Tároló Szervező (Nagy fa Doboz,Antik) (Közepes)
Megújítva

BAZAARDI Kézzel Faragott Többcélú Emlék Ékszerek Dekoratív Művészet Doboz Tároló Szervező (Nagy fa Doboz,Antik) (Közepes)

HUF 4498.20

Rendelhető

A Thuya fa doboz tökéletes egy különleges hely az otthonEgyedi, elegáns, de tökéletes ahhoz, hogy az ajándék, egyedi, Elegáns.Ourcrafted együtt képzelet szenvedély varázsa grace-szel.Mi vagyunk a speciális a kézműves munka, a Thuja fa.A kézművesek helyben dolgozik, a műhelyek.A legtöbb munkát kézzel, egyszerű kézműves szerszámok : kalapács, véső, fa véső stb .Az intarzia szakemberek díszíteni a tételek más típusú fa, beleértve a citrom fa mahagóni, dió, fekete, gyöngyház, stb.Az elkötelezettség az ügyfelek nyilvánul meg, amelyet a magas minőségű fa.elkötelezettek vagyunk, hogy segítségével száraz fa, párolt természetes, hatékony módszer, hogy megakadályozzák a fa nyilvánvalóan visel el a jövőben.Kérjük, Ellenőrizze A Boltban Rendszeresen.Mint én Folyamatosan Fantasztikus Új Elemeket !.KÉZZEL KÉSZÍTETT KIVITELBEN. ✔️ Méretek : Külső : Hosszúság - 6 cm , Szélesség - 5 cm, Magasság - 2,75 cm Belső : Hossz - 5.2 cm , Szélesség - 3.2 cm, Magasság - 1,2 hüvelyk Minden doboz *fog* más lesz, mint a felhasznált fa természetes termék, gabona, eltér root root . ✔️ Díszíteni a szobát, egy nagy, dekoráció, kézzel készített antik mezőbe, hogy tartsa a minden apró, de értékes dolgok, biztonságos, kompakt hely,Ez is egy szép díszes darabot a fésülködő asztal, valamint egy méltó ajándék a barátok,kollégák, valamint a rokonok. ✔️ Ezt a gyönyörű fa ékszerdoboz készült Marokkói Thuya Burl Fa, ami egy gyönyörű ajándék, hogy különleges személy az életedben, hogy egy életre. Pontosan az ön igényeinek,Tovább ékszerek clean & safe . ✔️ Kreatívan tervezett fa ékszerdoboz ideális egy klasszikus ajándék.Lehet tehetséges alkalmával anyák Napja, apák Napja, Házavató, Születésnap, Karácsony & Új Évet.Ez az egyik figyelmes ajándék, amit adhat szeretteinek!Is Ideális tartja az Olajok, Ékszer,Karkötő, Fülbevaló,Nyaklánc, Bross,Kristály,hajcsat, vagy bármilyen apró, de értékes tárgy . ✔️ A Thuya dobozok kialakított a Burl "vagy a" a gyökér az a fa.Thuya egy egzotikus fa, amely hasonlít, vagy a burl madarak szeme juhar.A Thuya burl meglehetősen cég, sűrű, magas olajtartalom, hogy Ez a szín változik egy gazdag, csillogó arany barna, csaknem fekete.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak