Rosvola Test Vákuum Mell Masszírozó, 110V250V Kotor Pórusokat, Méregtelenítő, mellszívó Köpölyözés Masszírozó Szépség Szalon
Megújítva

Rosvola Test Vákuum Mell Masszírozó, 110V250V Kotor Pórusokat, Méregtelenítő, mellszívó Köpölyözés Masszírozó Szépség Szalon

HUF 5193.00

Rendelhető

ZSÍR CSÖKKENÉSE : 3 pár különböző vákuum csészék különböző kerülete, a mellkas, kar, alakításában a tökéletes testFelgyorsítja az átalakítás a zsírsavak, hogy biztonságosan, hatékonyan távolítja el a felesleges zsírt, fogyni, karcsú le.MELL BŐVÍTÉS : A vákuum mellkasi szivattyú elnyeli a kövér részecskék, folyadékot, majd lehetővé teszi számukra, hogy írja be a mell szövet, illetve sejt, mint egy módja annak, hogy segítse a mell.MEGTISZTÍTJA A TESTET : Vákuum terápia mellkasi gép mentesítés a káros anyagokat a szervezetből, tisztítására, a nyirokrendszer, javítja a bőr pórusai, újra bőrt, javítja a mikrokeringést.Ezt fel lehet használni, hogy lereped, távolítsa el a cellulit, hogy építsünk egy tökéletes bo.MICROCURRENT : Microcurrent szimulálja bioelektromos jelek, de működik, közvetlenül a szervezet a külső jelenlegi kiváltó izom-összehúzódás.Napi használatra lehet építeni izom -, formálja a testet.FUNKCIÓ : Test vákuum mellkasi masszírozó lehet méregteleníteni, tisztítására, nyirokrendszer, kitisztítani a pórusokat, átalakítja bőrt, javítja a mikrokeringést, fokozza a kollagén rugalmasságát, ránctalanító, újjáéleszteni bőr, megszabadulni a szem táskák, távolítsa el a ráncokat, megszünteti a kapilláris dilatio.Szolgáltatás : 1. MELL BŐVÍTÉS : A vákuum mellkasi szivattyú elnyeli a kövér részecskék, folyadékot, majd lehetővé teszi számukra, hogy írja be a mell szövet, illetve sejt, mint egy módja annak, hogy segítse a mell. FUNKCIÓ : Test vákuum mellkasi masszírozó lehet méregteleníteni, tisztítására, nyirokrendszer, kitisztítani a pórusokat, átalakítja bőrt, javítja a mikrokeringést, fokozza a kollagén rugalmasságát, ránctalanító, újjáéleszteni bőr, megszabadulni a szem táskák, távolítsa el a ráncokat, megszünteti a kapilláris tágítás, kezelésére subhealth. MEGTISZTÍTJA A TESTET : Vákuum terápia mellkasi gép mentesítés a káros anyagokat a szervezetből, tisztítására, a nyirokrendszer, javítja a bőr pórusai, újra bőrt, javítja a mikrokeringést.Ezt fel lehet használni, hogy lereped, távolítsa el a cellulit, hogy építsünk egy tökéletes test.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Vacuum Cupping Machine
Material:
ABS
Skin Type:
Any skin type
Function:
Breast firming
Voltage:
110V-250V
Note:
1. The plug with grounding pin must be used before the instrument is used and the power socket of the instrument is properly grounded. :
2. Ensure that the voltage of the instrument is suitable. If the voltage of the local power supply is not stable, we suggest that the user add a voltage regulator with matching power between the mains and the instrument. :
3. In order to ensure effect and normal service life of the instrument, please use the specified parts provided or suggested by the original manufacturer. :
4. The instrument should not be placed in damp places or near water sources, and should not be directly exposed to sunlight. :
5. Do not place the :

Vevők, ahogy választanak