YOKIVE 4 Db Mágneses Keverjük Bár, PTFE Bevonatú Gyűrű Típusú Keverő | Nagy Labor Oldatot Keverés a Keverés Spinning(Fehér, 1.57 x 0.31-Hüvelyk)
Megújítva

YOKIVE 4 Db Mágneses Keverjük Bár, PTFE Bevonatú Gyűrű Típusú Keverő | Nagy Labor Oldatot Keverés a Keverés Spinning(Fehér, 1.57 x 0.31-Hüvelyk)

HUF 1079.10

Rendelhető

√TÖBBCÉLÚ Mágneses keverjük rács használják keverjük folyadékok vagy megoldások a laboratóriumi alkalmazásokAhhoz képest, hogy a szokásos keverő, ez csendesebb, hatékonyabb. √MIT KAP A csomagban 4db Mágneses Keverjük Bár Rod, hogy az intézkedések 1. √MEGBÍZHATÓ ANYAGBÓL Készült PTFE bevonatú mágnes, ami korrózióálló, magas hőmérsékletű ellenálló (hőmérséklet ellenállás tartomány : -180℃~250℃). √KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ - Sima felület csökkenti a súrlódást, javítja a sima forgatás, könnyen tisztítható. √Felhívjuk SZÍVES figyelmüket, Kérem olvassa el a mérések megrendelés előtt, ha aggódik, hogy a méret.Kérjük, tartsa távol a vastartalmú anyagok, illetve egyéb mágneses anyagok, így nem befolyásolják a mágneses tulajdonságok a mágneses keverő. √TÖBBCÉLÚ Mágneses keverjük rács használják keverjük folyadékok vagy megoldások a laboratóriumi alkalmazások.Ahhoz képest, hogy a szokásos keverő, ez csendesebb, hatékonyabb.√MIT KAP A csomagban 4db Mágneses Keverjük Bár Rod, hogy az intézkedések 1.√MEGBÍZHATÓ ANYAG - A mágneses keverés, bár anyaga PTFE bevonatú mágnes, ami korrózióálló, magas hőmérsékletű ellenálló (hőmérséklet ellenállás tartomány : -180 ° c~250 ° c)√KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ - Sima felület csökkenti a súrlódást, javítja a sima forgatás, könnyen tisztítható.√KÉRJÜK, vegye figyelembe, - Kérjük, olvassa el a mérések megrendelés előtt, ha aggódik, hogy a méret.Kérjük, tartsa távol a vastartalmú anyagok, illetve egyéb mágneses anyagok, így nem befolyásolják a mágneses tulajdonságok a mágneses keverő.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak