TPU Puffer Ragasztó, 2db Univerzális Autó, lengéscsillapító Gumi Puffer Tavaszi Ütköző Gumi, lengéscsillapító, Rugó Ütköző Gumi ütköző
Megújítva

TPU Puffer Ragasztó, 2db Univerzális Autó, lengéscsillapító Gumi Puffer Tavaszi Ütköző Gumi, lengéscsillapító, Rugó Ütköző Gumi ütköző

HUF 2.33

Rendelhető

❤【Termék Használati】lehet tökéletesen megoldani a problémát a tavaszi gyenge, javítja a biztonsági védelem vezetés közben, majd fordult, majd emelje fel a test szerint 0,2-0,3 cm megvédeni a házhoz, valamint növelje a túlterhelés ❤【Termék Használati】lehet tökéletesen megoldani a problémát a tavaszi gyenge, javítja a biztonsági védelem vezetés közben, majd fordult, majd emelje fel a test szerint 0,2-0,3 cm megvédeni a házhoz, valamint növelje a túlterhelés. ❤【Termék Használati】lehet tökéletesen megoldani a problémát a tavaszi gyenge, javítja a biztonsági védelem vezetés közben, majd fordult, majd emelje fel a test szerint 0,2-0,3 cm megvédeni a házhoz, valamint növelje a túlterhelés. ❤【Termék Használati】lehet tökéletesen megoldani a problémát a tavaszi gyenge, javítja a biztonsági védelem vezetés közben, majd fordult, majd emelje fel a test szerint 0,2-0,3 cm megvédeni a házhoz, valamint növelje a túlterhelés. ❤【Termék Használati】lehet tökéletesen megoldani a problémát a tavaszi gyenge, javítja a biztonsági védelem vezetés közben, majd fordult, majd emelje fel a test szerint 0,2-0,3 cm megvédeni a házhoz, valamint növelje a túlterhelés. ❤【Termék Használati】lehet tökéletesen megoldani a problémát a tavaszi gyenge, javítja a biztonsági védelem vezetés közben, majd fordult, majd emelje fel a test szerint 0,2-0,3 cm megvédeni a házhoz, valamint növelje a túlterhelés. ❤【Jó Teljesítmény】Hatékonyan csökkenti a test vibráció, átfogóan javítja a vezetési stabilitás, felszívja a felfüggesztési rendszer zaj, növeli a vezetési kényelmet élvezze a vezetés öröm. ❤【Stabil Teljesítményt】Ez a puffer szívja magába a pillanatnyi nyomás okozta egyenetlen útfelület, meghosszabbítja az életet, a lengéscsillapító, javítja a fékhatás, valamint a károsodás elkerülése érdekében, hogy a csillapítási rendszer az autó felfüggesztése. ❤【Jó Teljesítmény】Megállapítani, szigorú minőségellenőrzési standard, tesztelést végeztek, mielőtt elhagyja a gyárat.Professzionális gyártási, nagy megbízhatóság. ❤【Könnyen Telepíthető】 könnyen telepíthető, anélkül, hogy a kereskedő, de erősen javasoljuk, hogy nézd meg a szakmai javítás személyzet munkáját végezze, hogy ne okozzon kárt.

A javaslat jellemzői

Material:
TPU
Color:
Tranparent
Optional Type:
A, A+, B, B+, C, D, E
Package Weight:
Approx.1300g(A), 1658(A+), 806(B), 719(B+), 711(C), 383(D), 321(E)
Package List:
2 * Shock Absorber:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Vevők, ahogy választanak