Szem-Fedezze VR Szilikon Borító Anti‑Verejték Kényelmes Szem Fedezze Kényelmes Érintse meg az Oculus Quest2 Háztartási
Megújítva

Szem-Fedezze VR Szilikon Borító Anti‑Verejték Kényelmes Szem Fedezze Kényelmes Érintse meg az Oculus Quest2 Háztartási

HUF 1.33

Rendelhető

Könnyű telepíteni, illetve használni, lehetővé teszi, hogy élvezze a jó látómező, jó étvágyat a VR a legkényelmesebb, majd egy jobb látómezőHasználja a high-tech kialakítás megakadályozza a fény elvesztés, valamint a jó érzés a bőrön, akkor jobb lenne a merítés a VR tapasztalat.A szemet borító készült kiváló minőségű szilikon, kellemes tapintású, biztonságos, higiénikus, nem irritálja a bőrt.Kiváló kompatibilitás, úgy tervezték, Oculus Quest 2 VR gaming headset, mosható, könnyen tisztítható, praktikus.Ez a szem fedél lehetővé teszi, hogy kényelmesen viselje a játék, amely anti‑izzadni, hogy megvédje a fülhallgatót.Könnyű telepíteni, illetve használni, lehetővé teszi, hogy élvezze a jó látómező, jó étvágyat a VR a legkényelmesebb, majd egy jobb látómező.Használja a high-tech kialakítás megakadályozza a fény elvesztés, valamint a jó érzés a bőrön, akkor jobb lenne a merítés a VR tapasztalat.A szemet borító készült kiváló minőségű szilikon, kellemes tapintású, biztonságos, higiénikus, nem irritálja a bőrt.Kiváló kompatibilitás, úgy tervezték, Oculus Quest 2 VR gaming headset, mosható, könnyen tisztítható, praktikus.Ez a szem fedél lehetővé teszi, hogy kényelmesen viselje a játék, amely anti‑izzadni, hogy megvédje a fülhallgatót.Szolgáltatás : 1. Kiváló kompatibilitás, úgy tervezték, Oculus Quest 2 VR gaming headset, mosható, könnyen tisztítható, praktikus. Könnyű telepíteni, illetve használni, lehetővé teszi, hogy élvezze a jó látómező, jó étvágyat a VR a legkényelmesebb, majd egy jobb látómező. A szemet borító készült kiváló minőségű szilikon, kellemes tapintású, biztonságos, higiénikus, nem irritálja a bőrt. Ez a szem fedél lehetővé teszi, hogy kényelmesen viselje a játék, amely anti‑izzadni, hogy megvédje a fülhallgatót. Használja a high-tech kialakítás megakadályozza a fény elvesztés, valamint a jó érzés a bőrön, akkor jobb lenne a merítés a VR tapasztalat.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : VR Szilikon Szem Cover Material : Silicone Color : Mint látható, a picture Fitment : Alkalmas Oculus Quest 2 Súly : Kb.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
VR Silicone Eye Cover
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Fitment:
Fit for Oculus Quest 2
Weight:
Approx.36g/1.3oz
Application:
It not only prevents sweat, but also prevents light leakage and improves the VR experience.
Package List:
1 x VR Silicone Eye Cover:
Note:
1. We are only sale for eye cover, not including for Oculus Quest VR headset and other accessories, thank you.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the old and new type of the product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Vevők, ahogy választanak