Demeras a Haj Növekedését Balzsam a Haj Természetes Hidratáló Haj Növekedését Kezelés Mindennapi Használatra a Háztartásban(80g)
Megújítva

Demeras a Haj Növekedését Balzsam a Haj Természetes Hidratáló Haj Növekedését Kezelés Mindennapi Használatra a Háztartásban(80g)

HUF 656.10

Rendelhető

Javítja a göndör haj, táplálja, puhítja, erősítése, valamint megakadályozza, hogy a haj törésPuha nélkül stimuláció, nem kár, hogy a haj gyökere, vagy a fejbőr, megbízható.Hogy a haj puha, sima.Alkalmas száraz haj festék sérült haj.Erősíti a haj rugalmasságát, javítja a haj, alkalmas egyenes haj, göndör haj.Frissítő olaj ellenőrzése, javítása feje viszket, hidratáló, majd add hozzá a táplálkozás.Szolgáltatás : 1. Frissítő olaj ellenőrzése, javítása feje viszket, hidratáló, majd add hozzá a táplálkozás. Javítja a göndör haj, táplálja, puhítja, erősítése, valamint megakadályozza, hogy a haj törés. Erősíti a haj rugalmasságát, javítja a haj, alkalmas egyenes haj, göndör haj. Puha nélkül stimuláció, nem kár, hogy a haj gyökere, vagy a fejbőr, megbízható. Hogy a haj puha, sima.Alkalmas száraz haj festék sérült haj.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Haj Mask Brand : Sevich Net Tartalom : 80g Alkalmazás : Alkalmas bármilyen people Efficacy : Javítja a göndör haj, nedves, tápláló, simán, erősíti a törött haj, hidratáló, kár, repair Usage : Miután haj, alkalmazni a megfelelő mennyiségű ezt a terméket egyenletesen elosztva a hajad, nem érintkezik a fejbőr masszázs a haj lassan, gyengéden masszírozza 2-3 percig, öblítse le meleg vízzel.A csomag Lista : 1 x Haj.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Hair MaskBrand
Net Content:
80g 
Application:
Suitable for any people
Efficacy:
Improve frizzy hair, moist, nourishing, smoothly, strengthen the broken hair, hydrating, damage repair
Usage:
After shampoo, apply a suitable amount of this product evenly on the hair, no touches the scalp, massage the hair with fingertips, gently massage for 2-3 minutes, rinse off with warm water.
Package List:
1 x Hair Mask :

Vevők, ahogy választanak