Macska Torony Kiváló Stabilitás Könnyen szerelhető, helytakarékos Természetes szizál Macska Játszótér Esés Megelőzése Aranyos macska
Megújítva

Macska Torony Kiváló Stabilitás Könnyen szerelhető, helytakarékos Természetes szizál Macska Játszótér Esés Megelőzése Aranyos macska

HUF 7560.00

Rendelhető

Magas minőségű szerkezet : szövet anyag, ezért alkalmas minden évszakban!A por, macskaszőr, nehéz összegyűjteni, könnyen tisztíthatóHogy a szeretett macska kellemes, kényelmes a nehéz szezon.Minden sarkok vannak kerekítve, így nem károsítja a fontos, háziállat, majd óvatosan védi.Anyaga : fenyő fa, importált gyolcs, vastag, sűrű, természetes szizál, szép, szép a textúra, felszerelt gyönyörű hardver tartozékok.A függőágy kiváló stabilitás : Mivel ez egy függőágy közvetlenül kapcsolódik a polcon, kevesebb hinta, stabilitás, mint a hagyományos termékek, a macska pihenhetnek, lassan.Könnyen összeszerelhető típus : nagyon könnyű összeszerelni csak rögzítésével a rúd az alsó.Ez a kompakt, könnyen összeszerelhető, nagyon könnyen hordozható.Ez egy fix típusú telepíthető szabadon bárhol.A termék leírása : a macska torony, szunyókálhat egy erős függőágy.Nagyon alkalmas a macska alom.Ajánlott a stressz enyhítésére, mert akkor élesíti a körmeit egy sarkon.Az alap a jó kilátás, a tetején feltétlenül egy kedvenc helyet.Jellemzők : nagyon alkalmas a stressz csökkentésére a macskák.

A javaslat jellemzői

Name:
Cat climbing frame
Material:
Solid wood
Used to solve slopes that are easy to climb and lack movement:
From kittens to advanced cats, you can enjoy a fun up and down ramp. Climbing, hiding, relaxing... The kids who play a lot are also satisfied! Eliminate lack of exercise and live a healthy and long life!:
Easy to assemble type:
It is very easy to assemble just by fixing the rod on the bottom. It is compact, easy to assemble and very easy to carry. It is a fixed type and can be installed freely anywhere.
Cat tower for cats love. It has both the safety of furniture and the convenience of amusement equipment.:
This is the ideal space to make your cat tired of playing and sleeping.:
It is the cat tower that cats love. It has both the safety of furniture and the convenience of amusement equipment.:
Stick to stability:
The pillars are located on the thick base plate to improve stability. High strength formula:
increase the strength of the ball supporting the tower!
You can also install this cat-shaped tower near the wall or window to show the scenery outside. :

Vevők, ahogy választanak