(10 db) Szén-Acél Hatszögletű Link Hozzászólás Mechanikus, illetve Elektromos vagy Más Fém Eszközök M8x25mm (13mm Ellenkező Oldalon).
Megújítva

(10 db) Szén-Acél Hatszögletű Link Hozzászólás Mechanikus, illetve Elektromos vagy Más Fém Eszközök M8x25mm (13mm Ellenkező Oldalon).

HUF 3.00

Rendelhető

✅Anyag : Hatszögletű oszlop anyaga szénacél készült, tartós; ✅Stabilitás : úgy Is ismert, mint a párhuzamos csapok,tipli tűket használnak, hogy megtartja a részek egy fix helyzetben,fenntartása igazítás különböző részei közötti,vagy csatlakozni különböző;. ✅Könnyen telepíthető : Hatszögletű oszlop különleges chamfering a két vége a pin-kódot, úgy, hogy a pin-könnyen lehet illeszteni a szerelési lyuk. ✅Használt : A rúd studding hex vagy széles körben használják az otthoni, illetve irodai berendezés, kommunikációs berendezés, hajó közgyűlés, illetve más gépipari. ✅ Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, s mi mindent megteszünk, hogy segítsen.Termék Leírás ✅Anyag : Hatszögletű oszlop anyaga szénacél készült, tartós; ✅Stabilitás : úgy Is ismert, mint a párhuzamos csapok,tipli tűket használnak, hogy megtartja a részek egy fix helyzetben,fenntartása igazítás különböző részei közötti,vagy csatlakozni különböző; ✅Könnyen telepíthető : Hatszögletű oszlop különleges chamfering a két vége a pin-kódot, úgy, hogy a pin-könnyen lehet illeszteni a szerelési lyuk. ✅Használt : A rúd studding hex vagy széles körben használják az otthoni, illetve irodai berendezés, kommunikációs berendezés, hajó közgyűlés, illetve más gépipari.Megjegyzés : 1 : Mivel a különbség a különböző monitorok, a fotó nem feltétlenül tükrözik a tényleges színe a elemet. 2 : 1-3 mm-es tűrés megengedett, Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak