Szilikon Szivacs Tartó, Mosogató Szervező, Szilikon Szappan Tálca Mosogató, Szilikon Szivacs tartó Mosdó, Konyha Szappan Tálca, 2 Csomag (Fekete)
Megújítva

Szilikon Szivacs Tartó, Mosogató Szervező, Szilikon Szappan Tálca Mosogató, Szilikon Szivacs tartó Mosdó, Konyha Szappan Tálca, 2 Csomag (Fekete)

HUF 0.33

Rendelhető

? Szilikon szivacs jogosultja : A többcélú szilikon tálca bolt mosogatás, étel, szivacs, kefe, evőeszközök, valamint több, a mosogató mellett, hogy tartsa a hely tiszta, egyszerű eléréséhez, ha szükséges ? Konyha szappan tálca : A tálca készült, magas minőségű, biztonságos szilikon anyag, élelmiszer-biztonság, BPA-mentes, szagtalan, illetve tartós sok éven át.Könnyen tisztítható, kézzel vagy mosogatógépben. ? Mosogató szervező tálca : A tálca jó hőálló akár 570 fok F. is lehet használni, mint egy szilikon hőálló alátét biztonságosan tartja a forró tárgyak, mint például a haja, eszközök, főzés eszközei. ? Szilikon Szappan Tálca Mosogató : A termék használható, mint egy nagy szappan tartót gyűjteni a kis tételek, mint a szivacs, szűrő, folyékony szappan adagolók, mosogatószeres kiegészítők, konyhai mosogató kiegészítõk. ?Szivacs, tálca mosogató : Minden mosogató tálca intézkedések 9"x3.5", így a rend, hogy minden otthon van a konyhában.Ez a szilícium-mosogató tálca is megvédi a felületet a semmiből, majd hő kárt. ? Szilikon szivacs jogosultja : A többcélú szilikon tálca bolt mosogatás, étel, szivacs, kefe, evőeszközök, valamint több, a mosogató mellett, hogy tartsa a hely tiszta, egyszerű eléréséhez, ha szükséges. ? Konyha szappan tálca : A tálca készült, magas minőségű, biztonságos szilikon anyag, élelmiszer-biztonság, BPA-mentes, szagtalan, illetve tartós sok éven át.Könnyen tisztítható, kézzel vagy mosogatógépben. ? Mosogató szervező tálca : A tálca jó hőálló akár 570 fok F. is lehet használni, mint egy szilikon hőálló alátét biztonságosan tartja a forró tárgyak, mint például a haja, eszközök, főzés eszközei. ? Szilikon Szappan Tálca Mosogató : A termék használható, mint egy nagy szappan tartót gyűjteni a kis tételek, mint a szivacs, szűrő, folyékony szappan adagolók, mosogatószeres kiegészítők, konyhai mosogató kiegészítõk. ?Szivacs, tálca mosogató : Minden mosogató tálca intézkedések 9"x3.5", így a rend, hogy minden otthon van a konyhában.Ez a szilícium-mosogató tálca is megvédi a felületet a semmiből, majd hő kárt.MOLIVIA ; megszületett a vágy, hogy az emberek kényelmes, kiváló minőségű, háztartási termékek, elérhető áron.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak