WDBBY Univerzális Autós Felső Tároló Nettó Zsebében Autó Tető Belső hálóra Táska Cipzár Kocsi Csomagtartójában Tárolás (Méret : 70X50cm)
Megújítva

WDBBY Univerzális Autós Felső Tároló Nettó Zsebében Autó Tető Belső hálóra Táska Cipzár Kocsi Csomagtartójában Tárolás (Méret : 70X50cm)

HUF 37012.50

Rendelhető

Univerzális Autós Felső Cipzáras Tároló Nettó Zseb, Állítható Belső Kapaszkodó Fogantyú Rövidáru Szervező TáskaCipzár nyitó design : képes tárolni nagy, fény, tételek, mint a ruhát, párnák, takarók, stb.A hossza állítható szerint a szélessége a tető, erős, tartós, nem könnyű megtörni;.Felső tároló, nem foglalnak el helyet, dupla rétegű, tároló, dupla kapacitású, kényelmesebb tárolás;.Miután rögzített, ez nem érinti a vezető vagy az utas ül, nem akadályozza meg a vezetés, valamint a biztonságos, stabil leesés nélkül.Univerzális Autós Felső Cipzáras Tároló Nettó Zseb, Állítható Belső Kapaszkodó Fogantyú Rövidáru Szervező Táska.Cipzár nyitó design : képes tárolni nagy, fény, tételek, mint a ruhát, párnák, takarók, stb.A hossza állítható szerint a szélessége a tető, erős, tartós, nem könnyű megtörni;.Felső tároló, nem foglalnak el helyet, dupla rétegű, tároló, dupla kapacitású, kényelmesebb tárolás;.Miután rögzített, ez nem érinti a vezető vagy az utas ül, nem akadályozza meg a vezetés, valamint a biztonságos, stabil leesés nélkül.Univerzális Autós Felső Cipzáras Tároló Nettó Zseb, Állítható Belső kapaszkodó Fogantyú Rövidáru Szervező Bag Feature : Cipzár nyitó design : képes tárolni nagy, fény, tételek, mint a ruhát, párnák, takarók, stb.;A hossza állítható szerint a szélessége a tető, erős, tartós, nem könnyű megtörni;Felső tároló, nem foglalnak el helyet, dupla rétegű, tároló, dupla kapacitású, kényelmesebb tárolás;Miután rögzített, ez nem érinti a vezető vagy az utas ül, nem akadályozza meg a vezetés, valamint a biztonságos, stabil leesés nélkül.Specifikáció : Anyag : Polyester Colour : Black Style : dupla layer Installation helyszín : ceiling Size : 70*50cm/27.7"Alkalmazandó modell : Egyetemes Telepítés : 1. Át a heveder keresztül a kapaszkodó fogantyúk;2. Rögzítse a csatok;3. Állítsa be a hossza a heveder;4. A telepítés használható azonnal. Lehet, hogy a kis méret eltérések miatt kézi mérés, különböző mérési módszerek, eszközök. A kép nem tükrözi a tényleges színe az elem, mert a különböző fényképezés fény, szög, a monitoron.

A javaslat jellemzői

Material:
Polyester
Colour:
Black
Style:
double layer
Installation location:
ceiling
Size:
70*50cm/27.6*19.7
Applicable model:
Universal
Installation:
1. Pass the webbing through the grab handles;:
2. Fasten with buckles;:
3. Adjust the length of the webbing;:
4. The installation is complete and you can use it immediately.:
Note:
1. There may be slight size deviations due to manual measurement, different measuring methods and tools.:
2. The picture may not reflect the actual color of the item because of different photographing light, angle and display monitor.:
1 X Car Ceiling Storage Pocket :

Vevők, ahogy választanak