UXZDX Asztali karácsonyfa, Mesterséges Mini Karácsonyi Fenyőfa LED String Lámpák, Dísztárgyak,Karácsonyi Dekoráció Fa Dekoráció (Szín : B)
Megújítva

UXZDX Asztali karácsonyfa, Mesterséges Mini Karácsonyi Fenyőfa LED String Lámpák, Dísztárgyak,Karácsonyi Dekoráció Fa Dekoráció (Szín : B)

HUF 15670.80

Rendelhető

★Környezetbarát Anyag - A Lapátok A Karácsonyi Fa Bejárati Készült Kiváló Minőségű PVC Anyag, Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes, Hanem Hozzá Az Anti-crush Kapacitás A Fa ★Világít Design - Ez a Bejárat Fa Világít Alacsony Feszültségű LED Világítás, Amely az Energia-hatékony, Hosszú élettartamú.A fenyőtoboz, Piros Barries Ez A Fa Több az Aktív, mind a reális. ★Erős bázis - A fa kapcsolódik egy arany urna bázis, Amely nem csak növeli a stabilitást, hogy a fa, Hanem teszi a fa úgy néz ki, csodálatos. ★Meleg bejárati fa - Ez egy mágikus fát, Ami az otthoni úgy néz ki, tele fesztivál hangulat is kívülről.Ez egy jóképű dekoráció kijelző ajtók, Folyosók, Teraszok, valamint belső udvar tartozik. ★Kényelmes design - Csuklós ágak, összecsukható állvány gyors beállítás, majd tépje Le, Így könnyen tárolható, míg a következő évben,Élvezni szezonban!. ★Környezetbarát Anyag - A Lapátok A Karácsonyi Fa Bejárati Készült Kiváló Minőségű PVC Anyag, Amely Nem Csak Teszi A Fa úgy Néz ki, Igazi, Valamint Több Teljes, Hanem Hozzá Az Anti-crush Kapacitás A Fa. ★Világít Design - Ez a Bejárat Fa Világít Alacsony Feszültségű LED Világítás, Amely az Energia-hatékony, Hosszú élettartamú.A fenyőtoboz, Piros Barries Ez A Fa Több az Aktív, mind a reális. ★Erős bázis - A fa kapcsolódik egy arany urna bázis, Amely nem csak növeli a stabilitást, hogy a fa, Hanem teszi a fa úgy néz ki, csodálatos. ★Meleg bejárati fa - Ez egy mágikus fát, Ami az otthoni úgy néz ki, tele fesztivál hangulat is kívülről.Ez egy jóképű dekoráció kijelző ajtók, Folyosók, Teraszok, valamint belső udvar tartozik. ★Kényelmes design - Csuklós ágak, összecsukható állvány gyors beállítás, majd tépje Le, Így könnyen tárolható, míg a következő évben,Élvezni szezonban!.Karácsonyi Dekoráció : Ez A Mini Karácsonyfa.a Tökéletes kiegészítője Az Ünnepi Díszítéssel Készült Tartós, Reális Műanyag Tűk, Hogy a Múlt Szezonban.Robusztus, Tartós : Ez az Asztallap karácsonyfa Kb 23 Cm/60cm Magas, 60 ágak.Bázisok Segít Támogatás, Valamint Mérleg.a Fa, amely A Felborulás, Illetve Csökken.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak