Tighall 12DB Fa Fiókban Gomb, Gomba Alakú, Fából készült Szekrény, Komód Gombok a rögzítő Csavarokat (Szín: Lila; Átmérő: 1.37 Hüvelyk, Magassága:
Megújítva

Tighall 12DB Fa Fiókban Gomb, Gomba Alakú, Fából készült Szekrény, Komód Gombok a rögzítő Csavarokat (Szín: Lila; Átmérő: 1.37 Hüvelyk, Magassága:

HUF 1079.10

Rendelhető

? JÓ TAPINTHATÓ ÉLMÉNY - a Kerek gombok a szekrény fiókokkal filé design, polírozott természetes fa,a felület sima, kényelmesA színes fa gomb jobban ellenáll a foltok mint az eredeti színek. ?KELL DIY BÚTOR, ÉPÜLET -, hogy szükség van egy fogantyú a konyha, szekrény, bútor, szekrény, fiók, szekrény, mellkas, szekrény, ezeket a fa gombok fogja ezt a trükköt!. ?EGYEDI MEGJELENÉST - Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel a fa egy, a természetben előforduló anyag, minden fa gomb egyedi.Variációk a szín, a textúra, a gabona minta normális. ?SZÍNES &SZENVEDÉLY - Színes, dekoratív gombok hozza meg a személyiség, a vizuális hatás, hozd több vitalitás, hogy a fáradt, fárasztó nap.Ugyanakkor használható a gyerekszobák, azt hiszem, a gyerekek inkább a színes terek. ?KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ - egyetlen-lyuk kezelni jön a rögzítő csavart, könnyű telepíteni, majd távolítsa el, így sokkal kényelmesebb a telepítés folyamatát.Ezek a dekoratív kilincsek tökéletes váltás, amely biztosítja a simítás, hogy a díszítő. ? JÓ TAPINTHATÓ ÉLMÉNY - a Kerek gombok a szekrény fiókokkal filé design, polírozott természetes fa,a felület sima, kényelmes.A színes fa gomb jobban ellenáll a foltok mint az eredeti színek. ?KELL DIY BÚTOR, ÉPÜLET -, hogy szükség van egy fogantyú a konyha, szekrény, bútor, szekrény, fiók, szekrény, mellkas, szekrény, ezeket a fa gombok fogja ezt a trükköt!. ?EGYEDI MEGJELENÉST - Kérjük, vegye figyelembe, hogy mivel a fa egy, a természetben előforduló anyag, minden fa gomb egyedi.Variációk a szín, a textúra, a gabona minta normális. ?SZÍNES &SZENVEDÉLY - Színes, dekoratív gombok hozza meg a személyiség, a vizuális hatás, hozd több vitalitás, hogy a fáradt, fárasztó nap.Ugyanakkor használható a gyerekszobák, azt hiszem, a gyerekek inkább a színes terek. ?KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ - egyetlen-lyuk kezelni jön a rögzítő csavart, könnyű telepíteni, majd távolítsa el, így sokkal kényelmesebb a telepítés folyamatát.Ezek a dekoratív kilincsek tökéletes váltás, amely biztosítja a simítás, hogy a díszítő. ? Tighall erezetű, gombok, ideális minden DIY bútor, épület, vagy kézműves projekt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak