Aimeng Fényvisszaverő Személyre szabott Nyakörv, Egyedi Hímzett Pet Nevét, telefonszámát, a Fiú, meg a Lány Kutyák, 4 Állítható Méretek:
Megújítva

Aimeng Fényvisszaverő Személyre szabott Nyakörv, Egyedi Hímzett Pet Nevét, telefonszámát, a Fiú, meg a Lány Kutyák, 4 Állítható Méretek:

HUF 881.10

Rendelhető

⭐EGYÉNI NYAKÖRV : nyakörv, személyre szabott,Fényvisszaverő nyakörv hímzett, hogy a kutyád nevét, valamint telefonszámátkutya id gallér személyre szabott.mások azonosítani a kutya lépjen gyorsan, A hímzés véglegesen varrva a gallér a hosszú távú tartósság. ⭐FÉNYVISSZAVERŐ SZEMÉLYRE : Készült fényvisszaverő anyag nylon heveder, extra láthatóság a távolság éjszaka.jönnek a sötétben, ha elkapják a fény autó fényszórói,utcai lámpák, vagy a fáklyát.Erősen fényvisszaverő szálak tovább tömegeket este a biztonság kedvéért. ⭐SZÁL SZÍNE : 12 szál színválaszték : Fekete, Sárga, Barna , Narancs,Szürke,Piros,királykék,Fehér ,kék az Ég, Kék,Lila,Rózsaszín ,Zöld,Találkozó a különböző megfelelő szüksége van. ⭐TÖBB GALLÉR SZÍNBEN MÉRET VÁLASZTÁS : 6 gallér színben kapható : Kék, Fekete, Erős, cián, Zöld, Lila, Rózsaszín. 4 állítható méretek : XSmall (5/8" széles 8"-12" állítható hosszúságú).Kis (5/8" széles 11"-16" állítható hosszúságú), Közepes (3/4" széles 12"-18" állítható hosszúságú), illetve Nagy (1" - os széles, 15"-22" állítható hosszúságú). ⭐UTÁN ÉRTÉKESÍTÉSI TIPPEK Után megjelenik a termék, ha bármilyen minőségi probléma, vagy kap egy kutya nyakörv, hogy nem egyezik az egyéni információt ad meg, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül. ⭐EGYÉNI NYAKÖRV : nyakörv, személyre szabott,Fényvisszaverő nyakörv hímzett, hogy a kutyád nevét, valamint telefonszámát.kutya id gallér személyre szabott.mások azonosítani a kutya lépjen gyorsan, A hímzés véglegesen varrva a gallér a hosszú távú tartósság. ⭐FÉNYVISSZAVERŐ SZEMÉLYRE : Készült fényvisszaverő anyag nylon heveder, extra láthatóság a távolság éjszaka.jönnek a sötétben, ha elkapják a fény autó fényszórói,utcai lámpák, vagy a fáklyát.Erősen fényvisszaverő szálak tovább tömegeket este a biztonság kedvéért. ⭐SZÁL SZÍNE : 12 szál színválaszték : Fekete, Sárga, Barna , Narancs,Szürke,Piros,királykék,Fehér ,kék az Ég, Kék,Lila,Rózsaszín ,Zöld,Találkozó a különböző megfelelő szüksége van. ⭐TÖBB GALLÉR SZÍNBEN MÉRET VÁLASZTÁS : 6 gallér színben kapható : Kék, Fekete, Erős, cián, Zöld, Lila, Rózsaszín.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak