CheekyGlo Hámlasztó Kesztyű, CheekyGlo, Pajkos Fény Hámlasztó Kesztyű, CheekyGlo testradír Kesztyű Hámlasztó Zuhany (Fekete+Fehér)
Megújítva

CheekyGlo Hámlasztó Kesztyű, CheekyGlo, Pajkos Fény Hámlasztó Kesztyű, CheekyGlo testradír Kesztyű Hámlasztó Zuhany (Fekete+Fehér)

HUF 3.00

Rendelhető

[Cheeky Glo Hámlasztó Kesztyű] Cheekyglo hámlasztó kesztyű készülnek minőségi anyagokból készült, könnyű használni, de lehet, hogy a bőr finom, puha [Magas Minőségű Anyag,] - - - - - - Cheekyglo hámlasztó kesztyű készült magas minőségű anyag, amely kényelmes használni képes a hámlasztó elhalt. [Könnyű Használni,] - - - - - - A cheekyglo hámlasztó kesztyű nem igényel további termékek, csak adjunk hozzá vizet.Jön egy kantár, így tedd el a használat után. [Hogyan kell Használni] Cheekyglo hámlasztó kesztyű működik a legjobban, ha nedves a nedves bőr.Győződjön meg arról, hogy a zuhany alatt, legalább 5-10 percet, hogy lágyítja a bőrt.Ne használjon szappant.Alkalmazni, hogy a bőr a kör, fel-le vagy oldalra, mozgások. [Minden bőrtípusra] Cheekyglo hámlasztó kesztyű alkalmasak mind a férfiak, mind a nők minden bőrtípusra. [Cheeky Glo Hámlasztó Kesztyű] Cheekyglo hámlasztó kesztyű készülnek minőségi anyagokból készült, könnyű használni, de lehet, hogy a bőr finom, puha. [Magas Minőségű Anyag,] - - - - - - Cheekyglo hámlasztó kesztyű készült magas minőségű anyag, amely kényelmes használni képes a hámlasztó elhalt. [Könnyű Használni,] - - - - - - A cheekyglo hámlasztó kesztyű nem igényel további termékek, csak adjunk hozzá vizet.Jön egy kantár, így tedd el a használat után. [Hogyan kell Használni] Cheekyglo hámlasztó kesztyű működik a legjobban, ha nedves a nedves bőr.Győződjön meg arról, hogy a zuhany alatt, legalább 5-10 percet, hogy lágyítja a bőrt.Ne használjon szappant.Alkalmazni, hogy a bőr a kör, fel-le vagy oldalra, mozgások. [Minden bőrtípusra] Cheekyglo hámlasztó kesztyű alkalmasak mind a férfiak, mind a nők minden bőrtípusra.Leírás Neve : Cheeky Glo Hámlasztó Kesztyű Anyaga : viszkóz optikai Szín : fekete, rózsaszín Méret : 5.3inch Csomag tartalmazza az 1/2db x Cheeky Glo Hámlasztó Kesztyű 1.Kérem, engedje meg, 1-2 cm különbözik miatt kézi mérés.Mivel a különböző kijelző, illetve a különböző fény, a kép, lehet, hogy nem mutatják a tényleges színe a elemet.Köszönöm a megértést.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak