WARWOLFTEAM Csere LM215WF9-(SS)(A2-es) Kompatibilis HP 22-C 22-c0063w All in One AIO 21.5 22 Szegély nélküli FHD Csere LCD Képernyő (Non-Touch)
Megújítva

WARWOLFTEAM Csere LM215WF9-(SS)(A2-es) Kompatibilis HP 22-C 22-c0063w All in One AIO 21.5 22 Szegély nélküli FHD Csere LCD Képernyő (Non-Touch)

HUF 0.67

Rendelhető

✔️15" LCD Képernyő Aio PC Monitor 1920x1080 Kijelző Csere Képernyőn. A termék szállítási látható,Kérjük, erősítse meg a modell, majd vásárlás,, Ha a vevő vettem egy rossz elem,nem kell az elem,nem tudja telepíteni az elem,vagy bármilyen más vásárlók okoz visszatér, a Vevőnek kell fizetnie a visszaküldés szállítási, valamint más, 15% - a fizetés az eladó díj(Példa : a szállítási díjat,Kezelési költséget, stb. Nincs telepítési utasításokat,használják, hogy cserélje ki a törött, sérült, repedt vagy használhatatlanná LCD üveg. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.Az érkezési idő, a csomag 10 napig!. Nincs telepítési utasításokat,Professional telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.5" LCD Képernyő Aio PC Monitor 1920x1080 Kijelző Csere Képernyőn. A termék szállítási látható,Kérjük, erősítse meg a modell, majd vásárlás,, Ha a vevő vettem egy rossz elem,nem kell az elem,nem tudja telepíteni az elem,vagy bármilyen más vásárlók okoz visszatér, a Vevőnek kell fizetnie a visszaküldés szállítási, valamint más, 15% - a fizetés az eladó díj(Példa : a szállítási díjat,Kezelési költséget, stb. Nincs telepítési utasításokat,használják, hogy cserélje ki a törött, sérült, repedt vagy használhatatlanná LCD üveg. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.Az érkezési idő, a csomag 10 napig!. Nincs telepítési utasításokat,Professional telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.Fontos Megjegyzések : vásárlás Előtt ellenőriznie kell, hogy Részt Számok, Számok Modell, Felbontás, Csatlakozó Típusa, valamint a Képernyő Mérete, hogy erősítse meg a kompatibilitást.Vásároljon egy képernyő a különböző előírások, nem fog működni a rendszer.Ha nem biztos benne, mi az aktuális képernyő specifikáció, lépjen kapcsolatba velünk, mi segítünk szívesen.Azt is vegye figyelembe : kap egy 100% - ban kompatibilis képernyőn.A pontos márka, a rész száma a képernyőn kap határozza meg a piaci elérhetőségét.Kérjük, kapcsolja ki a PC-először is, illetve kapcsolja ki, majd a vizsgálat a kijelzőt, majd érintse meg a funkcionális-e, jól működik telepítése előtt.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak