Rotációs Levegő a Pneumatikus Henger, 90 Fokos Szögben Összetett Művelet Típusa Sarokban Nyomja meg a Forgatás Hinta Pneumatikus Alkatrészek
Megújítva

Rotációs Levegő a Pneumatikus Henger, 90 Fokos Szögben Összetett Művelet Típusa Sarokban Nyomja meg a Forgatás Hinta Pneumatikus Alkatrészek

HUF 1608.30

Rendelhető

【Munka nyomás】 A henger belső átmérő 25 mm/098 hüvelyk, a dugattyúrúd külső átmérő 14 mm/0.6 cm, az üzemi nyomás tartomány 0, 15-1.0 mpa (22~145psi), a maximális működési sebesség elérheti 200mm másodpercenként. 【Nagy sebességű működés】 a felszínen A M5x0.8 rotary pneumatikus henger oxidálódik, hogy meghosszabbítja az élettartamát, valamint az összetett művelet típusa henger is magas fordulatszámon működik. 【90 fokos forgatás】 A kettős működésű henger, melynek belső átmérője 25mm van egy kis megjelenés, lehet forgatni 90 fokkal, egy kis mérete, valamint egy egyszerű szerkezet, amely könnyen elvégezhető, illetve telepített pár percen belül. 【Használja】 használat Előtt a szűrő a közepes használják a henger egy szűrő elem fenti 40µm.Mielőtt csővezeték a henger, távolítsa el a törmeléket a cső, hogy megakadályozzák, hogy belép a henger. 【Alumínium ötvözet】 A pneumatikus henger anyaga alumínium ötvözet, a nagy sűrűségű, erő, valamint ellenáll a magas terhelés sokáig. 【Munka nyomás】 A henger belső átmérő 25 mm/0.98 hüvelyk, a dugattyúrúd külső átmérő 14 mm/0.6 cm, az üzemi nyomás tartomány 0, 15-1.0 mpa (22~145psi), a maximális működési sebesség elérheti 200mm másodpercenként. 【Nagy sebességű működés】 a felszínen A M5x0.8 rotary pneumatikus henger oxidálódik, hogy meghosszabbítja az élettartamát, valamint az összetett művelet típusa henger is magas fordulatszámon működik. 【90 fokos forgatás】 A kettős működésű henger, melynek belső átmérője 25mm van egy kis megjelenés, lehet forgatni 90 fokkal, egy kis mérete, valamint egy egyszerű szerkezet, amely könnyen elvégezhető, illetve telepített pár percen belül. 【Használja】 használat Előtt a szűrő a közepes használják a henger egy szűrő elem fenti 40µm.Mielőtt csővezeték a henger, távolítsa el a törmeléket a cső, hogy megakadályozzák, hogy belép a henger. 【Alumínium ötvözet】 A pneumatikus henger anyaga alumínium ötvözet, a nagy sűrűségű, erő, valamint ellenáll a magas terhelés sokáig.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Rotary Pneumatikus Cylinder Color : Képek Shown Material : Alumínium Alloy Inner Átmérő : Kb.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Rotary Pneumatic Cylinder
Color:
As Pictures Shown
Material:
Aluminium Alloy
Inner Diameter:
Approx. 25mm/0.98in
Outer Diameter of Piston Rod:
Approx. 14mm/0.6in
Action Type:
Compound ActionType
Working Medium:
Air (filtered through a filter above 40μm)
Service Pressure Range:
0.15-1.0mpa (22~145psi)
Guaranteed Pressure Resistance:
1.5MPa (215psi)
Working Temperature:
-20-80
Operating Speed Range:
50-200mm/s
Range of Travel Tolerance:
1.0
Rotation Angle Tolerance Range:
±1.5°
Buffer Type:
None
Pipe Diameter:
M5x0.8
Installation and Use:
1. When the cylinder clamps the workpiece, it must be performed within the clamping stroke, and the clamping operation cannot be performed within the rotation stroke.:
2. The clamping plane must be perpendicular to the cylinder axis. After the workpiece is clamped, please do not move the workpiece.:
3. Before piping the cylinder, the debris in the pipe must be removed to prevent debris from entering the cylinder.:
4. The medium used in the cylinder should be filtered by a filter element above 40μm before use.:
5. When the cylinder is removed and not used for a long time, pay attention to anti-rust on the surface, add anti-dust blocking caps to the intake and exhaust ports, and apply anti-rust oil to the piston rod end.:
Package List:
1 x Rotary Pneumatic Cylinder:

Vevők, ahogy választanak