Bocasal Pénztárca tok iPhone 12/12 Pro 3 Kártya Slot Pénz Jogosultja Cipzár Design Premium PU Bőr Erős Mágneses Bezárása 6.1 Colos(Rose Gold)
Megújítva

Bocasal Pénztárca tok iPhone 12/12 Pro 3 Kártya Slot Pénz Jogosultja Cipzár Design Premium PU Bőr Erős Mágneses Bezárása 6.1 Colos(Rose Gold)

HUF 1799.10

Rendelhető

【Kompatibilitási】Csak illik az i Phone 12 vagy i Phone 12 Pro 61" Kijelző,NEM kompatibilis a másik Telefon Modellek. 【Gyakorlati Tárca Birtokosa】Ez esetben pénztárca eldöntötte a 3 kártya slot, valamint egy pénz slot,amely tartalmazza a pénzt, aztán a különböző kártyák(AZONOSÍTÓ kártya,hitelkártya,vezetői engedély), anélkül, hogy extra tárca. 【Pénztárca Lánc Mágneses Snap Bezárása】Erős, magas hatékonyságú mágneses csattal ez a fedél őrök a kártyák biztonsági által megbízható bezárása.Ugyanakkor a cipzáras zseb garantálja a biztonságot a pénzt. 【Kényelmes Markolat】Biztonságos prémium PU bőr kínál sima textúra,jó tapadás kényelmes, jó kézműves, funkciók tökéletes keze.Egy jó választás a férfiak,nők, minden korosztály számára. 【Teljes Mértékben Csepp Védelem Flip tok】Full-frame tervezés, mind a 4 sarkot tartsa a telefont a portól, karcolásoktól, illetve a dudorok.Pontos kivágás biztosítja a teljes körű hozzáférést biztosít az oldalsó gombokat.A telefon, pénztárca egyesíti a telefon esetében a tárca, amely legyen több, kényelmes, ha megyünk.3 slots egy ID ablakban tudja tartani a kártya,készpénz, valamint a kis képeket.A cipzáras készpénz zsebében is tartalmaznak, érmék, vagy más apró dolog, ami sokkal több, conveninet, mint egy telefon, meg egy táskát, mikor megy ki.Jó választás az egyszerű élet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak