ygqzm Rács Fűszer Tartály Dobozban Konyhában, Fűszer Tároló Fűszer Tároló Doboz Fűszer Doboz ( Szín : E , Méret : Mint a képen )
Megújítva

ygqzm Rács Fűszer Tartály Dobozban Konyhában, Fűszer Tároló Fűszer Tároló Doboz Fűszer Doboz ( Szín : E , Méret : Mint a képen )

HUF 0.33

Rendelhető

Készült élelmiszer-minőségű PP anyag, biztonságos, egészséges, tartós, használható sokáigLehet használni, hogy tartsa a különböző fűszerek, mint például a paprika, cukor, só, fűszerek, csirke húsleves por.kukorica liszt, stb. 2 hálózatok különböző fűszerek.Készült élelmiszer-minőségű PP anyag, biztonságos, egészséges, tartós, használható sokáig.Lehet használni, hogy tartsa a különböző fűszerek, mint például a paprika, cukor, só, fűszerek, csirke húsleves por.kukorica liszt, stb. 2 hálózatok különböző fűszerek.Describe Made az élelmiszer-minőségű PP anyag, biztonságos, egészséges, tartós, használható hosszú timelong.Lehet használni, hogy tartsa a különböző fűszerek, mint például a paprika, cukor, só, fűszerek, csirke leves por,kukorica, liszt, stb.2 hálózatok különböző seasonings Spice Konténer Dobozok Nem Csak A Fűszerek Friss, hogy Megakadályozza, hogy Seasoningdust vagy más dirt Easy, hogy tiszta reusable Product parameters Material : PPApplicable hely : kitchen Color : fehér, pink Dimensions : 20.8 cm x 12,5 cm Style : 2 grids Applicable emberek : a public Package tartalmazza : a fűszer tartály * 1 darab (kivéve a más demo termékek)megjegyzések : 1. A különböző monitorok, valamint fényhatások, a tényleges szín a termék kissé eltérhetnek a kép színe. Mivel kézi mérés, a megengedett mérési eltérés 1-3cm3. Mivel az anyag, folyamat problémák, lesz valami különös szagot, amikor az áru átvétele.Mosás után, tedd szellőztetett helyen kell szellőztetni, hogy távolítsa el a szagokat.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak