Flexiknee - Természetes Térd Fájdalom Foltok, Flexiknee Természetes Térd Fájdalom Javítás, Flexiknee térdízület fájdalomcsillapító
Megújítva

Flexiknee - Természetes Térd Fájdalom Foltok, Flexiknee Természetes Térd Fájdalom Javítás, Flexiknee térdízület fájdalomcsillapító

HUF 3.33

Rendelhető

【Természetes Alapanyagokból】 Segítségével tiszta, természetes alapanyagokból, biztonságos, nem irritáló 【Kompatibilis testrészek】 A forma kifejezetten a testrészeket az emberi test jobban passzol. 【Tartós】 Után ragadt rá, gyorsan működik, majd hosszú ideig tart, úgy, hogy a fájdalmát enyhíteni lehet. 【Könnyen Használható】 Csak egy egyszerű meghámozzuk, majd bottal, nagyon egyszerű, mindenki számára. 【Sok a Test Részei】 alkalmas arra, Hogy különböző emberek, valamint az egyéb alkatrészek mellett a térd is használható.Jellemzők : YSGBYSG Flexiknee Természetes Térd Fájdalom Javítás, Flexi Knee️ - Természetes Térd Fájdalom Foltok, térdízület fájdalomcsillapító Tapasz.Hogyan kell Használni : 1.Kezdjük azzal, mosás, szárítás a szükséges terület.Húzza le a védőfóliát tartja, hogy a folt friss.Helyezze a matrica a nedvszívó helyszínen alatt a térdkalács.Specifikáció : Termék Neve : Üröm Hő Folt a Térd, Váll Neckv Anyaga : Nem szőtt Szövet Fő Összetevő : Természetes Üröm Kivonat Mennyiség : 12db/Doboz, a Csomag Tartalmazza : 12/24/36/60 db x Flexiknee Térd Ízületi Fájdalom Patchs Megjegyzés : 1.Kérjük, vegye fel velünk a Kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van, akkor megadja a kielégítő megoldás, hogy 24 órán belül.Ha bármilyen probléma van a csomag, adunk egy teljes visszatérítést, kérlek, ne aggódj, akkor mindig fel velünk a kapcsolatot a vevő üzenet.

A javaslat jellemzői

Product Name:
Wormwood Heat Patches for Knee Shoulder Neckv Material
Main Ingredient:
Natural Wormwood Extract
Quantity:
12pcs/Box
Package Includes:
12/24/36/60 pcs x Flexiknee Knee Joint Pain Relief Patchs:
Note:
1.Please Contact us at any time if you have any questions, we will give you the most satisfactory solution within 24 hours.:
2.If there is any problem with the package, we will give a full refund, please don't worry, you can always contact us through buyer message. :

Vevők, ahogy választanak