Dinosoles 3D T-Rex Villogó LED-es Magas szárú Gyerekek Dinoszaurusz Cipő. Könnyű Gyerekek Cipők. Barna Kis Gyerekek 11-Es Méret.
Megújítva

Dinosoles 3D T-Rex Villogó LED-es Magas szárú Gyerekek Dinoszaurusz Cipő. Könnyű Gyerekek Cipők. Barna Kis Gyerekek 11-Es Méret.

HUF 2.67

Rendelhető

Szintetikus bőr talp ?REÁLIS DINOSZAURUSZ : EGY dinoszaurusz megjelent az a cipő!Dinosles tervezett egyedi, fantasztikus cipő, reális különböző dinoszauruszok a gyerekek, így a gyerekek sokkal szórakoztatóbb.A gyerekek szeretik a dinoszauruszok szeretne játszani velük?A 3 D-s dinoszaurusz a minta, hogy a gyerekek a menő, egyedi, szép, de animálni.Nem csak a 3 D dinoszaurusz karakter tervek, továbbá a cipő lábnyomokat a talpa.Próbálja ki a Dinosoles karakter cipő!. ?VILLOGÓ SZEMMEL : Eltérően más szokásos LED villogó cipő, Dinosoles' futócipő van Led-a dinoszauruszok szeme.Amikor a gyerekek járni, futni, ugrani, amikor ők akarják, hogy egy mozgalom, a szeme villog, majd a flash.Vagy aggódsz, hogy sérülések miatt akkumulátor?- Ne aggódj, használt beágyazott elemeket az aggodalomra.Nem adóköteles az értékes gyerek biztonsága, illetve villog 10,000 ~ 20,000 alkalommal.Hogy a gyerekek élvezik végtelen szórakozás!. ?TÖKÉLETES AJÁNDÉK : Ez egy nagy ajándék ötlet, születésnap, Hálaadás Napja, Karácsony, szilveszter, stb imádnivaló csomagolás doboz.Ez biztosítja, hogy a gyerekek úgy érzik, hogy felfedezzük a dzsungelbe, egyre rajzfilmfigurák.Jelen van a lánya, vagy a fiú, az öröm, a boldogság.Több színek, minták rendelkezésre Dinosoles. ?HOOK & HUROK SZÍJ : tudtad, hogy a túl hosszú pántok vagy cipőfűző okozhat váratlan balesetek a mozgólépcsők, lépcsőn, padló.Dinosoles távolítani a felesleges szálakat, valamint a használt horog, nézd pánttal kis gyerekek is vedd fel, vedd le cipő magukat könnyen, támogatta őket, hogy javítsa a függetlenség. ?DINOSOLES : Dinosoles design produkál futó cipő, cipők tele a gyermekek boldogságát.Mi áll mögötte a Dinosoles termékek, szolgáltatás és mindig megpróbál, hogy a legjobb megelégedésére.Az ön visszajelzése rendkívül fontos, mint tudjuk javítani, fejlődni, a minőségi szolgáltatás a termékeink.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak