Fürdőszobában Törölköző Horog, Réz Kerek Multifunkcionális Könnyen Telepíthető Díszes Köntöst Horog Retro Ajtó (B Típus)
Megújítva

Fürdőszobában Törölköző Horog, Réz Kerek Multifunkcionális Könnyen Telepíthető Díszes Köntöst Horog Retro Ajtó (B Típus)

HUF 6210.00

Rendelhető

A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Ez a horgot lehet használni bármilyen szoba, a ház, mint például mosoda, bejárat, gardrób, fürdőszoba, az ajtó mögött, stbFAL TÖRÖLKÖZŐ TARTÓ : A fal horgok bőséges hely a függő tételek, szervezzék meg, hogy a fal hely.DEKORATÍV MEGJELENÉS : Ez a horog egy egyszerű megjelenés, retro stílus, nem csak gyakorlati, de az is lehet használni, mint egy otthoni dekoráció.KÖR ALAKÚ : Ez a horog egy kerek megjelenése nem a horog a ruhákat, nem is beszélve elhagyja karcolások a ruhát.RÉZ ANYAG : Ez a horog rézből, amely megakadályozza, hogy a horog a rozsdásodó még akkor is, ha hung nedves helyen van, hosszú élettartam. FAL TÖRÖLKÖZŐ TARTÓ : A fal horgok bőséges hely a függő tételek, szervezzék meg, hogy a fal hely. DEKORATÍV MEGJELENÉS : Ez a horog egy egyszerű megjelenés, retro stílus, nem csak gyakorlati, de az is lehet használni, mint egy otthoni dekoráció. KÖR ALAKÚ : Ez a horog egy kerek megjelenése nem a horog a ruhákat, nem is beszélve elhagyja karcolások a ruhát. RÉZ ANYAG : Ez a horog rézből, amely megakadályozza, hogy a horog a rozsdásodó még akkor is, ha hung nedves helyen van, hosszú élettartam. A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : Ez a horgot lehet használni bármilyen szoba, a ház, mint például mosoda, bejárat, gardrób, fürdőszoba, az ajtó mögött, stb.Specifikáció : Elem Típus : Fürdőszoba, Törölköző Hook Material : Copper Weight : Kb. 57g / 2oz Package List : 1 x Fürdőszoba, Törölköző Hook1 x Terjeszkedés Tube1 x Csavart.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Bathroom Towel Hook
Material:
Copper
Weight:
Approx. 57g / 2oz
PackageList:
1 x Bathroom Towel Hook:
1 x Expansion Tube:
1 x Screw:

Vevők, ahogy választanak