UOMNY Gyerek Ágynemű - Puha Kisgyermek Párnahuzat Ágy Párnahuzat Felszerelt Gyerekágy Lapos Óvoda Lepedő a Kisgyermek Ágy.(Szivárvány)
Megújítva

UOMNY Gyerek Ágynemű - Puha Kisgyermek Párnahuzat Ágy Párnahuzat Felszerelt Gyerekágy Lapos Óvoda Lepedő a Kisgyermek Ágy.(Szivárvány)

HUF 1.00

Rendelhető

【MÉRET】 : Gyerek Ágynemű Párna méretű Borító : 13x18 cmÓvoda Ágynemű Lepedő Méretű : 52x28 inch. 【SZUPER PUHA SZÖVET 】 : ne aggódj-szabad, mint a gyermek alszik, a növényvédőszer-mentes ágynemű - UOMNY Ágynemű anyaga nagyon puha anyagból.Védi a baba érzékeny bőrét. 【ARANYOS DESIGN】 : Használja a színes szivárvány, adja meg a gyerekek egy érdekes alvás ideje.Emellett Vicces Kisgyermek kiságy, ágynemű is díszíteni kiságy ágy vagy kisgyermek ágy.Tökéletes baba szobájában. 【MOSÓGÉP használati UTASÍTÁS】 : Az első alkalommal változó színű, normál, kérem, legyen nyugodt; betanulási idő nem több mint 30 perc, mossa a víz hőmérséklete 30 fok alatt; próbálja meg elkerülni, napozás, lehet száraz a fordított oldalon!. 【TERMÉK JÓTÁLLÁSI】 : annyira biztosak Vagyunk benne, hogy a minőségi terméket kínálunk, egy 30 napos elégedettségi garancia!Ha úgy találja termékeink minőségi probléma, kérjük, keressen fel minket, mi meg fogja oldani a problémát. 【MÉRET】 : Gyerek Ágynemű Párna méretű Borító : 13x18 cm.Óvoda Ágynemű Lepedő Méretű : 52x28 inch. 【SZUPER PUHA SZÖVET 】 : ne aggódj-szabad, mint a gyermek alszik, a növényvédőszer-mentes ágynemű - UOMNY Ágynemű anyaga nagyon puha anyagból.Védi a baba érzékeny bőrét. 【ARANYOS DESIGN】 : Használja a színes szivárvány, adja meg a gyerekek egy érdekes alvás ideje.Emellett Vicces Kisgyermek kiságy, ágynemű is díszíteni kiságy ágy vagy kisgyermek ágy.Tökéletes baba szobájában. 【MOSÓGÉP használati UTASÍTÁS】 : Az első alkalommal változó színű, normál, kérem, legyen nyugodt; betanulási idő nem több mint 30 perc, mossa a víz hőmérséklete 30 fok alatt; próbálja meg elkerülni, napozás, lehet száraz a fordított oldalon!. 【TERMÉK JÓTÁLLÁSI】 : annyira biztosak Vagyunk benne, hogy a minőségi terméket kínálunk, egy 30 napos elégedettségi garancia!Ha úgy találja termékeink minőségi probléma, kérjük, keressen fel minket, mi meg fogja oldani a problémát.Tartalmazza : 1 Csomag kisgyermek párnahuzat - 1 Csomag felszerelt jegyzetfüzetet.Kisgyermek párnahuzat mérete : 13x18 cm.Felszerelt jegyzetfüzetet : 52x28 inch.Anyag : Poliészter.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak