FRIENDLYSS Kézzel szőtt Nyári Macska Függőágy Bohém Stílus Pamut Kötél Lóg Hinta Ágyban Alszik Kosár Cica (Szín : Egy, Méret : Egy méret)
Megújítva

FRIENDLYSS Kézzel szőtt Nyári Macska Függőágy Bohém Stílus Pamut Kötél Lóg Hinta Ágyban Alszik Kosár Cica (Szín : Egy, Méret : Egy méret)

HUF 21600.00

Rendelhető

Szín : BézsKézzel szőtt, csak a macska lógni a házban, az is lehet szép makramé Bohém wall art.A makramé macskák swing macskamenta ágy egy tökéletes kiegészítője minden szoba dekoráció.Köszönöm, hogy a kör alakú ágy, ideális háziállat, akik szeretnek bújni.Nagyon biztonságos, stabil.Kész fonott "O" gyűrű hurkok a tetején a függőágy lóg, a tökéletes kiegészítője a nappaliban vagy a teraszon.Jellemzők : Kézzel szőtt, csak a macska lógni a házban, az is lehet szép makramé Bohém wall art.A makramé macskák swing macskamenta ágy egy tökéletes kiegészítője minden szoba dekoráció.Köszönöm, hogy a kör alakú ágy, ideális háziállat, akik szeretnek bújni.Nagyon biztonságos, stabil.Kész fonott "O" gyűrű hurkok a tetején a függőágy lóg, a tökéletes kiegészítője a nappaliban vagy a teraszon.Specifikáció : Macska Makramé Függőágy Méret : 40" L x 12" W,Szín : Beige Weight Kapacitás : 40 kg.Anyag : Cotton Design : Tassel design Package a következők : 1*Macska Lóg Bed Notice : A párna látható kép nem included This termék teljesen kivehető, valamint mosható.Meg kell tisztítani a hideg vagy meleg víz.Ez nem alkalmas a magas hőmérsékletű vagy szárítási mód.

A javaslat jellemzői

Cat Macrame Hammock Size:
40 L x 12 W,
Color:
Beige
Weight Capacity:
40 lbs.
Material:
Cotton
Design :
Tassel design
Package include:
1*Cats Hanging Bed:
Notice:
The cushion shown in picture is not included:
This product is fully removable and washable. It needs to be cleaned in cold or warm water. It is not suitable for high temperature or drying mode. :

Vevők, ahogy választanak