USB SkinFriendly Fűtött Szem Maszk Multifunkcionális Alszik Szem Maszk Sötét Kék
Megújítva

USB SkinFriendly Fűtött Szem Maszk Multifunkcionális Alszik Szem Maszk Sötét Kék

HUF 2484.00

Rendelhető

PRÉMIUM ANYAG : fűtött szem maszk készült kétoldalas selyem pamut, puha, bőrbarát érzem, hidratáló, valamint légáteresztőSZÍJ : USB aludni fűtés szem maszk a gumiszalag, hogy csökkentsék a nyomást a fül, a fejét.IDŐZÍTŐ SZABÁLYOZÁS : Az USB-szem maszk egy multi timer kikapcsolás funkció három időzítő beállítások : 30 perc, 45 perc vagy 60 perc.TÖBB HATÉKONYSÁG : Selyem fűtött szem maszk egy anti fáradtság hatása, világosítja a szem környékét, csökkenti a ráncok megjelenését, valamint puffadtság.HŐMÉRSÉKLET-szabályozás : USB szem maszk a multi-step hőmérséklet-szabályozás, három szinten fűtés : 25℃, 35℃, 45℃.PRÉMIUM ANYAG : fűtött szem maszk készült kétoldalas selyem pamut, puha, bőrbarát érzem, hidratáló, valamint légáteresztő.SZÍJ : USB aludni fűtés szem maszk a gumiszalag, hogy csökkentsék a nyomást a fül, a fejét.IDŐZÍTŐ SZABÁLYOZÁS : Az USB-szem maszk egy multi timer kikapcsolás funkció három időzítő beállítások : 30 perc, 45 perc vagy 60 perc.TÖBB HATÉKONYSÁG : Selyem fűtött szem maszk egy anti fáradtság hatása, világosítja a szem környékét, csökkenti a ráncok megjelenését, valamint puffadtság.HŐMÉRSÉKLET-szabályozás : USB szem maszk a multi-step hőmérséklet-szabályozás, három szinten fűtés : 25℃, 35℃, 45℃.Specifikáció : Elem Típus : Fűtött Szem Mask Material : Selyem Wadding Size : Hossz : Kb.9 in How kell Használni : 1. Vegye ki az USB-csatlakozó, csatlakoztassa a 2 A jack, finoman nyomja meg a le gombot, hogy bekapcsolja a fűtést, a fokozatba kapcsol van osztva : kiváló minőségű, közepes minőségű, alacsony fokozatú, le. Nyomja meg a timer gombot, hogy bekapcsolja a fűtést időzítő funkció az időzítő osztható : 60 perc, 45 perc, 30 perc múlva automatikusan kikapcsol.A csomag Lista : 1 x Szem Maszk 1 x Töltő Kábel 1 x Kézikönyv Megjegyzés : 1. Nem teszik lehetővé az emberek, akik nem tudnak magukról gondoskodni, babák, vagy az emberek, akik nem elég érzékeny, hogy hőt használja. Ne karcolja meg a fűtés, ruhát a tűt, majd a kést, használni szigorúan a villamosenergia -, amikor senki nem volt a szobában. nem használható nedves körülmények között, kérjük, száraz, felhasználás előtt.

A javaslat jellemzői

Item Type:
Heated Eye Mask
Material:
Silk Wadding
Size:
Length:
Approx. 21 cm/8.3in
Width:
Approx. 10 cm/3.9in
How to Use:
1. Take out the USB plug, plug into the 2A jack, lightly press the on and off button to turn on the heating, the switch gear is divided into:
high grade, medium grade, low grade, off.
2. Press the timer button to turn on the heating timer function, the timer can be divided into:
60 minutes, 45 minutes, 30 minutes automatically off.
Package List:
1 x Eye Mask 1 x Charging Cable :
1 x Manual :
Note:
1. Do not allow people who cannot take care of themselves, babies or people who are not sensitive enough to heat to use it.:
2. Do not scratch the heating cloth with a needle and knife, and use it strictly with electricity when no one is in the room.:
3. not to be used in wet conditions, please dry before use.:
4. High temperature, medium temperature, suitable for use with medicine packets (this price does not include medicine packets) heating, low temperature suitable for direct use against the skin.:
5. Manual measurement, there will be 1‑2cm/0.4‑0.8in error.:

Vevők, ahogy választanak