ZELEMO 2db 2 Lyuk Fekete Matt Alumínium Rendszámtábla Keret Illeszkedik az Összes Standard 6x12 Cm MINKET Rendszám Includ Csavarokat.
Megújítva

ZELEMO 2db 2 Lyuk Fekete Matt Alumínium Rendszámtábla Keret Illeszkedik az Összes Standard 6x12 Cm MINKET Rendszám Includ Csavarokat.

HUF 0.67

Rendelhető

【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ】-A fekete rendszám keret Kialakított, magas minőségű alumínium Korrózió, Valamint a Rozsda 【ALKALMAZANDÓ】-Minden szabványos 6x12 hüvelyk újdonság/rendszámokat.Illik a legtöbb szabványos méret U. 【ELŐNY】-ZELEMO Rendszám keret volt, jól megtervezett, hogy nem blokkolja a regisztrációs kategória mind a négy sarka, a legtöbb államban. 【ELŐNY】- ZELEMO Rendszám keret hozzáadott védelem, majd létrehoz egy szép határ az autó. 【ÍGÉRET】-biztosítunk ingyen vissza and exchange szolgáltatás 120 napon belül.Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel,Zelemo egy profi után-értékesítési rendszer, amely választ ad a kérdésre online a nap 24 órájában biztosítja a jó szolgáltatás, hogy győződjön meg arról, hogy nem kell aggódni után értékesítés. 【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ】-A fekete rendszám keret Kialakított, magas minőségű alumínium Korrózió, Valamint a Rozsda. 【ALKALMAZANDÓ】-Minden szabványos 6x12 hüvelyk újdonság/rendszámokat.Illik a legtöbb szabványos méret U. 【ELŐNY】-ZELEMO Rendszám keret volt, jól megtervezett, hogy nem blokkolja a regisztrációs kategória mind a négy sarka, a legtöbb államban. 【ELŐNY】- ZELEMO Rendszám keret hozzáadott védelem, majd létrehoz egy szép határ az autó. 【ÍGÉRET】-biztosítunk ingyen vissza and exchange szolgáltatás 120 napon belül.Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel,Zelemo egy profi után-értékesítési rendszer, amely választ ad a kérdésre online a nap 24 órájában biztosítja a jó szolgáltatás, hogy győződjön meg arról, hogy nem kell aggódni után értékesítés.Rólunk : az ZELEMO egy professzionális gyártó autóipari termékek.Voltunk alapította 2007-ben. Ez az első év, hogy eladni a termékeit .tudjuk 100% - át biztosítja, hogy az árut kap közvetlen jött a gyárból, valamint 100% - a használ a legjobb gyártási technológia.Sürgősen meg kell, hogy ismerjék meg kell, hogy valaki ossza meg velünk.KAP : 2 rendszámtábla keret, 4 Csavaros kupak, 4 önfúró Csavar, 4 Gép Csavarok, 4 Alátét, 1 Csavarhúzó.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak