ACWARM HAZA Trambulin Springs 5.5/6.5 Inch, nagy teherbírású Horganyzott Acél Magas Szakítószilárdságú Csere Készlet T-Hook Szett (20)
Megújítva

ACWARM HAZA Trambulin Springs 5.5/6.5 Inch, nagy teherbírású Horganyzott Acél Magas Szakítószilárdságú Csere Készlet T-Hook Szett (20)

HUF 2339.10

Rendelhető

【NAGY SZAKÍTÓSZILÁRDSÁGÚ】Készült, nagy teherbírású horganyzott acél, a tavasz időjárás ellenállás rozsda ellenállás, amely megakadályozza, korrózió, valamint a rozsda 【VISSZAÁLLÍTJA RUGALMASSÁGÁT】A trambulin tavasz tartós, hosszú élettartam.Ez nem csak akkor kell cserélni a törött tavasz, de az is, hogy egy jobb élményt. 【DIMENZIÓ】Hossza : 6.5 inch, javasoljuk, hogy ellenőrizze, hogy a méret a tavaszi vásárlás előtt, majd meg kell mérni a hossza a horog végén, hogy a horog végén. 【TÖBB VÉDELMET】van felszerelve, hogy a T-horgok, hogy megkönnyíti, hogy cserélje ki a rugók segíteni cserélni a törött trambulin springs időben. 【MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】Ha bármilyen problémája megvásárlásával vagy a trambulin springs, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.Anyag : nagy teherbírású horganyzott acél.Csomag méret : 12.Csomag tartalma : 6.5 inch Tavaszi × 20. Vásárlás előtt, kérjük, az intézkedés a hossza az eredeti tavasszal a horog végén, hogy a horog végén.Ezek a trambulin springs intézkedés körülbelül 6.A trambulin tavasz horganyzott acélból használható sokáig.Rozsda-próba kialakítása biztosítja, hosszú távú használatra is, párás időjárás.A horog egyik végén a tavaszi csatlakozik az ugrás szőnyeg egy enyhén ívelt forma, ami a tavaszi telepítés erősebb, nagyobb a szakítószilárdsága.Trambulin springs × 20. T-Horgok segítségével könnyen, gyorsan pótolni rusty springs-ben, majd telepíteni az új rugók, hogy visszaállította a ugrál a trambulin!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak