Konssy Gofri Baba Takaró, Óvoda Takaró Fiúk Lányok, Pólya Takaró Semleges, Lágy, Könnyű, baba, Gyerek Dobja Takaró(Blush Pink)
Megújítva

Konssy Gofri Baba Takaró, Óvoda Takaró Fiúk Lányok, Pólya Takaró Semleges, Lágy, Könnyű, baba, Gyerek Dobja Takaró(Blush Pink)

HUF 5886.00

Rendelhető

【Gofri SZÖVET】-Ez a baba takaró készült 50% pamut 50% bambusz (legkényelmesebb szövet), amely Waffle mintaMeleg & Lélegző, se cipzár, nem tépőzáras vagy pattan, kényelmesebb a baba érzékeny bőrét. 【TÖKÉLETES MÉRET】-A kislány pólya intézkedések körülbelül 41" x 37" (104 x 94 cm).Ez egy tökéletes baba takaró hogy tartsa a baba, kisgyermek meleg. 【TÖBBCÉLÚ】- A baba pólya takaró lehet használni, mint a Baba Ágy, Takaró, Bedörzsölik Takaró, Dobd Takaró Babakocsi takaró, Kiságy, takaró vagy Egy Ajándék Baba Zuhany. 【SZILÁRD SZÍNEK】- Aki nem szereti ezeket a szilárd Semleges szín?A baba takaró, a baba meg imádnivaló.Ez lesz dédelgetett pillanatok a gyermekkori azáltal, hogy gyönyörű újszülött fotók a vágás takarót. 【FANTASZTIKUS AJÁNDÉK】- Ez a baba takaró unisex design, hogy egy törődő, figyelmes ajándék minden alkalomra mind a baba lányok, fiúk!Tökéletes baba fotózás, kellékek, vagy egy ajándék, hogy bejelentsem, a születés, a különleges kicsit!.Konssy kínál baba áruk hihetetlen értéket, hogy a szülők.Küldetésünk, egyszerűen az, hogy a baba ruházati termékek szórakoztató, megfizethető anélkül, hogy veszélyeztetné a minőség.Úgy gondoljuk, aranyos minták, színek, hogy mindenki értékelni a szépséget, az élet kínál.Élvezd a szerelmet a baba hoz az élet Konssy!.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak