40 Csomag Sztómások Kellékek Bőr Barrier Csík,Rugalmas Hydrocolloid Bőr Extender Csíkok, colostomia Táska,Univerzális Vízálló Fél Gyűrűk.
Megújítva

40 Csomag Sztómások Kellékek Bőr Barrier Csík,Rugalmas Hydrocolloid Bőr Extender Csíkok, colostomia Táska,Univerzális Vízálló Fél Gyűrűk.

HUF 2.67

Rendelhető

Használja alatt pouching rendszer : hasznos gázcserenyílás érdekel, bőr barrier ívek használható tetejére vagy alá pouching Ostya; a bőr barrier ívek elhelyezhető közvetlenül az irritált bőr körül a gázcserenyílás, hogy hozzon létre egy sima platform, hogy tartsák be a tasak, vagy OstyaA legjobb, kényelem, biztonság Érzi magát biztonságban, de mozoghatnak a moldable akadály csík.Ezek a csíkok hozzon létre egy sík felületre, valamint megakadályozza a szivárgást, valamint a szagokat a sztóma táskák.Kíméletes a bőrön - öntapadós Sztómások Akadály Szalagok elővágott, valamint preshaped csík készült latex - szabad, nem irritálja a bőrt.Ezek a hydrocolloid pektin - alapú csík nagy a tapadás, de nem mérgező, könnyen eltávolítani, anélkül, szúró bőr.Biztonságos, vízálló - E testreszabható csík hozzon létre egy vízálló, valamint egyéni pecsét körül az lenne a legjobb, legkényelmesebb élményt.ovand bőr barrier ívek biztosítja a védelmet, valamint ragasztó erő kell, hogy tartsa a tok, ahol lennie kell.Ezek finom a bőr, s lehet viselni, hosszú ideig nem okoz irritációt, vagy egyéb kellemetlen hatások. Tiszta, száraz a bőr körül a gázcserenyílás. távolítsuk el a védőfóliát az akadályt, szalag, a ragasztóréteg van megjelölve, a kék nyilak, hogy könnyen azonosítani. Alkalmazza a gáton szalag egyik oldalán az ostyát.Ismételje meg ezeket a lépéseket kell alkalmazni egy másik akadály a szalag, a másik oldalon a ostya a teljes megerősített pecsétet.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak