PONIT Új Jóga Ruhák 2 db Melltartó Magas WAIS Varrat nélküli Harisnya Sport Fitness Futó Edzés, Jóga Ruhát (Szín : Fekete, Méret : X-Large)
Megújítva

PONIT Új Jóga Ruhák 2 db Melltartó Magas WAIS Varrat nélküli Harisnya Sport Fitness Futó Edzés, Jóga Ruhát (Szín : Fekete, Méret : X-Large)

HUF 3960.00

Rendelhető

✔【MEGFELELŐ EDZÉS RUHÁK NŐK LETT DIVAT TREND 】- Mi design, egyedi szín edzés beállítja a nők,hogy úgy nézel ki, magas minőségű, Magas nyakú gallér, hatalmas alsó kerülete, teljesítmény görbe, rázkódásálló vállpántok, mellény design,kontúrok, a kanyarokban pedig egyszerűbbé teszi az a természetes alakja a derék, hogy érzi magát benne, támogató képzés során ✔【FRISSÍTÉS ZÖKKENŐMENTES KÉZMŰVES MEGOLDANI LÁSD KERESZTÜL KÉRDÉSEK】 Használt vastagabb fonal, javítja a kötés sűrű, növeli a rugalmasságát, tényleg nem látod át. ✔KÉNYELMES, MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGBÓL készült kiváló minőségű nejlon, elasztán, illetve poliészter használt szakmai sportruházat.Az anyag nagyon rugalmas.A lélegző, nedvesség wicking szövet elnyeli a verejték jól, gyorsan szárad, de megtartja a test király. ✔RAJTA ALKALOM : Ez lehet viselni, ha fut, ezzel edzőtermi, a fitness osztály, jóga, Pilates, kocogás, hegymászás, illetve, még a nyaralás stb. ✔Javaslatok : ♥használhatja hideg vízben mosható vagy kézi mosás, lógni, hogy száraz, vagy száraz, nem fehéríthető, nem száraz, tiszta, a megfelelő mosás módszer lehet, hogy a ruhákat nem deformálódott, puha.♥Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szűk valamivel kisebb, javasoljuk, hogy válassza ki egy nagyobb méretű. ✔【MEGFELELŐ EDZÉS RUHÁK NŐK LETT DIVAT TREND 】- Mi design, egyedi szín edzés beállítja a nők,hogy úgy nézel ki, magas minőségű, Magas nyakú gallér, hatalmas alsó kerülete, teljesítmény görbe, rázkódásálló vállpántok, mellény design,kontúrok, a kanyarokban pedig egyszerűbbé teszi az a természetes alakja a derék, hogy érzi magát benne, támogató képzés során. ✔【FRISSÍTÉS ZÖKKENŐMENTES KÉZMŰVES MEGOLDANI LÁSD KERESZTÜL KÉRDÉSEK】 Használt vastagabb fonal, javítja a kötés sűrű, növeli a rugalmasságát, tényleg nem látod át. ✔KÉNYELMES, MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGBÓL készült kiváló minőségű nejlon, elasztán, illetve poliészter használt szakmai sportruházat.Az anyag nagyon rugalmas.A lélegző, nedvesség wicking szövet elnyeli a verejték jól, gyorsan szárad, de megtartja a test király. ✔RAJTA ALKALOM : Ez lehet viselni, ha fut, ezzel edzőtermi, a fitness osztály, jóga, Pilates, kocogás, hegymászás, illetve, még a nyaralás stb.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak