WFJDC Nagy Fényerejű Kivetítő Képernyő 72 84 100 120 150 Inch 16:9 Szövet Ruhával kivetítőn Összecsukható (Méret : 72 hüvelyk)
Megújítva

WFJDC Nagy Fényerejű Kivetítő Képernyő 72 84 100 120 150 Inch 16:9 Szövet Ruhával kivetítőn Összecsukható (Méret : 72 hüvelyk)

HUF 1.33

Rendelhető

1 Nem hiányzik a minőségi projektor képernyőn, akkor a projektor legjobb barátja, ami egy új szórakozást. 60/72/84/100/120/150 hüvelykes, nagy felbontású, 16 : 9 remek film képernyőn, a természetes poliészter szálak.Te mindig azt fogja hinni, hogy egy ilyen kis csomag lesz kivetítőn, könnyű, könnyen hordozható, meg tudod csinálni egy kis méretű, illetve vigye magával!. Tedd vagy a szabadban, kérd meg a család vagy a barátok meg a boldog idő.A projektor film képernyő fényesebb, mint a legtöbb egyéb, a vetítés, a felület fokozza a kép hatása. Reméljük, hogy a nagy kontrasztú képernyőn, majd ránctalanító anyagokat lehet, hogy minden könnyű.Ha por, akkor javasoljuk, hogy törölje le egy nedves ruhával. Munka a legtöbb esetben a kijelzőn a kívánt tartalmat!Mutatja, mozi, sport, játék, fénykép, zene, videók, játékok, stb.lehet, hogy az életed sokkal érdekesebb!Vagy lehet megjeleníteni a cég grafikus adatok az irodában, illetve fényképek megosztása, ha férjhez megy. Nem hiányzik a minőségi projektor képernyőn, akkor a projektor legjobb barátja, ami egy új szórakozást. 60/72/84/100/120/150 hüvelykes, nagy felbontású, 16 : 9 remek film képernyőn, a természetes poliészter szálak.Te mindig azt fogja hinni, hogy egy ilyen kis csomag lesz kivetítőn, könnyű, könnyen hordozható, meg tudod csinálni egy kis méretű, illetve vigye magával!3. Tedd vagy a szabadban, kérd meg a család vagy a barátok meg a boldog idő.A projektor film képernyő fényesebb, mint a legtöbb egyéb, a vetítés, a felület fokozza a kép hatása. Reméljük, hogy a nagy kontrasztú képernyőn, majd ránctalanító anyagokat lehet, hogy minden könnyű.Ha por, akkor javasoljuk, hogy törölje le egy nedves cloth5. Munka a legtöbb esetben a kijelzőn a kívánt tartalmat!Mutatja, mozi, sport, játék, fénykép, zene, videók, játékok, stb.lehet, hogy az életed sokkal érdekesebb!Vagy lehet megjeleníteni a cég grafikus adatok az irodában, illetve fényképek megosztása, ha férjhez megy.A kivetítő képernyő könnyen telepíthető.Akkor bontakozik ki a képernyőre, majd telepítse pár perc múlva.Használhatja a horog (a csomag tartalmazza), hogy a falra.

A javaslat jellemzői

Material:
polyester fiber
Main color:
white
Format:
16
Size:
60/72/84/100/120/150 inches
Support:
160 degree viewing angle
Package Included:
1X Pack hook,:
1X projector screen:
Screens can be installed easily and quickly :

Vevők, ahogy választanak