4 Gallon Húzózsinórral szemeteszsákok, Zsinóros szemeteszsák, szemeteszsák Iroda,Fürdőszoba, Konyha,Hálószoba,3rolls/60 Számít(Rózsaszín)
Megújítva

4 Gallon Húzózsinórral szemeteszsákok, Zsinóros szemeteszsák, szemeteszsák Iroda,Fürdőszoba, Konyha,Hálószoba,3rolls/60 Számít(Rózsaszín)

HUF 899.10

Rendelhető

【Csomagolás & Méret】:Húzózsinórral szemeteszsák alkalmas illeszkedik a legtöbb szemetest,Ez Húzózsinórral Szemetes Zsák 177" (45cm * 50 cm-es), 3rolls,Minden csomag teljesen, 60 zsák. 【Erős, Masszív】 : van megvastagodott a szemeteszsákot, Azt találjuk, hogy a zsákban nem törékeny, szivárgásmentes, extra erős, tartós. 【FOGANTYÚ】 : vannak kezeli mindkét oldalán a szemetes zsák, könnyen csomót kötni, ellenőrzési szag,Ez a kialakítás lehet, hogy nekünk kényelmes, hogy emelje fel a zacskót, s tartsd a kezed tiszta, ugyanabban az időben. 【Magas minőségű Anyagok】 : A zsinórral szemetes zsákok a HDPE anyag, nem mérgező,nincs szaga, sokkal környezetbarátabb. 【TÖBBCÉLÚ】:Ez a szemeteszsákot célja nem csak a fürdőszoba,hálószoba, nappali, a konyha, hotelek,Piknik, iskolák, irodák, hanem forstore táskák, élelmiszerbolt,vegye ki,bolt,éttermek,kiskereskedelem,pult. 【Csomagolás & Méret】:Húzózsinórral szemeteszsák alkalmas illeszkedik a legtöbb szemetest,Ez Húzózsinórral Szemetes Zsák 17.7" (45cm * 50 cm-es), 3rolls,Minden csomag teljesen, 60 zsák. 【Erős, Masszív】 : van megvastagodott a szemeteszsákot, Azt találjuk, hogy a zsákban nem törékeny, szivárgásmentes, extra erős, tartós. 【FOGANTYÚ】 : vannak kezeli mindkét oldalán a szemetes zsák, könnyen csomót kötni, ellenőrzési szag,Ez a kialakítás lehet, hogy nekünk kényelmes, hogy emelje fel a zacskót, s tartsd a kezed tiszta, ugyanabban az időben. 【Magas minőségű Anyagok】 : A zsinórral szemetes zsákok a HDPE anyag, nem mérgező,nincs szaga, sokkal környezetbarátabb. 【TÖBBCÉLÚ】:Ez a szemeteszsákot célja nem csak a fürdőszoba,hálószoba, nappali, a konyha, hotelek,Piknik, iskolák, irodák, hanem forstore táskák, élelmiszerbolt,vegye ki,bolt,éttermek,kiskereskedelem,pult.Egy sor kényelmes húzózsinórral szemetes zsákokban áll három tekercs háztartási szemetes zsák, 20 minden roll.A három tekercs hozzá, 60, 17.Alkalmas nappali, hálószobák, konyhák, egyéb alkalmakra.Alkalmas szemetes különböző formák, mint például a pedál típus, fedett szeméttároló, fedetlen szemetet, stb.Érdemes megemlíteni, hogy ez egy kis zacskóban, alkalmas háztartási használatra, de nem alkalmas a nagyméretű szemetes.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak