Biliárd Dákó Tipp-Javító Eszköz, 3 az 1-ben Snooker Klub Tipp Javítás Formálója Eszköz Alumínium Vegye biliárdgolyó Tartozékok(Lila)
Megújítva

Biliárd Dákó Tipp-Javító Eszköz, 3 az 1-ben Snooker Klub Tipp Javítás Formálója Eszköz Alumínium Vegye biliárdgolyó Tartozékok(Lila)

HUF 2.67

Rendelhető

{Alkalmas} 3 in 1 medence biliárd golyó tartozékok ideális a játékosok minden szinten, hogy segítsen javítani a játék {Kiváló Teljesítmény} alakíthatja a tipp a jobb névjegyet, majd a semmiből, hogy javítja a tapadást.Ez lehetővé teszi, hogy forgassa el a labdát a jobb. {Kiváló Minőségű} 3 az 1-ben eszköz lehetővé teszi, hogy alakja, karcolás, piszkálni a tippeket a medence klubok jobb képet minden alkalommal. {Hatás} lehet piszkálni egy lyuk a tanács a jelek kibír úgy, hogy a hegye tartja a kréta jobb képet. {Többfunkciós} Minden eszköz három funkciók, világos címkék mindkét oldalon. {Alkalmas} 3 in 1 medence biliárd golyó tartozékok ideális a játékosok minden szinten, hogy segítsen javítani a játék. {Kiváló Teljesítmény} alakíthatja a tipp a jobb névjegyet, majd a semmiből, hogy javítja a tapadást.Ez lehetővé teszi, hogy forgassa el a labdát a jobb. {Kiváló Minőségű} 3 az 1-ben eszköz lehetővé teszi, hogy alakja, karcolás, piszkálni a tippeket a medence klubok jobb képet minden alkalommal. {Hatás} lehet piszkálni egy lyuk a tanács a jelek kibír úgy, hogy a hegye tartja a kréta jobb képet. {Többfunkciós} Minden eszköz három funkciók, világos címkék mindkét oldalon.Specifikáció : Elem Típus : Biliárd Dákó Tipp-Javító Eszköz, Anyag : Alumínium Szín : Mint Látható Képek Termék Méret : Kb.3 oz Csomag Lista : 1 x Pick 1 x Csiszoló Eszközök.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak