Kémény Ventilátor 60 W Kémény, Füst Balek, Kandalló Ravaszt Rajongó füstelvezető Rajongó Kémény Traktor Kémény Kiváltott Kémény
Megújítva

Kémény Ventilátor 60 W Kémény, Füst Balek, Kandalló Ravaszt Rajongó füstelvezető Rajongó Kémény Traktor Kémény Kiváltott Kémény

HUF 11659.50

Rendelhető

* 60 W kémény blower a kémény átmérőjű, 12-20 cm;B a kémény átmérője 9-21 cm;C kémény átmérő 9-18 cm;D a kémény átmérője 12-18 cm * Nagyon alkalmas kémény tartozékok.A kémény szívó-bélrendszer létrehoz egy szívó okoz a gyors füstmentesítő, hogy megakadályozza, hogy a füst nem távozik a kéményen miatt a rossz kémény. * Megjegyzés : -Az üzemi feszültség a termék 220 V (110 V-1220 V feszültség, mi van szerelve egy feszültség átalakító), valamint a kémény szívó ventilátor által használt elhagyja a két végét a kábel segítségével csatlakoztassa az áramforrást. * Kémény fúvó, amelyek rendeltetésük, ha a füstgáz vendég hőmérséklet nem haladhatja meg 575 ° f szakaszos üzemű 482 ° f folyamatos működés.Egyébként a szívó ventilátor égett. * Könnyen telepíthető, nagyon csendes, alkalmas a legtöbb kémény típusok nem igényel szakmai technikusok a telepítéshez.A füst nem csak gyorsan, hanem a kiváló teljesítményt.Telepítési módszer : Nagyon egyszerű : mount a szívó ventilátor a kémény kimenet, feküdt a kábelt a megfelelő területet a szobában, majd csatlakoztassa egy 220 voltos aljzat.(Kérjük, kapcsolja ki a készüléket, ha beszerelése vagy eltávolítása, hogy elkerülje az áramütést.) Specifikáció : Termék neve : elektromos tervezet fan Tension : 190-240 VScope szállítás : 1 * szívó blower Solve füst problems Electrical tervezet ventilátor segíti, kandallók, pizza, sütők, fa kemencék, hogy ventilated These rajongók voltak speciálisan kifejlesztett alkalmazások, amelyek hatékony működés, alacsony energia fogyasztás, változó sebesség, kompakt design a legfontosabb.Ezek a rajongók kell telepíteni a végén pont egy szilárd tüzelésű kémény, vagy kémény rendszer felszerelhető befalazott, vagy fém kémények. Kapcsolja ki a hálózati kapcsolóval, ha beszerelése vagy eltávolítása, hogy elkerülje az áramütés. A felület a füstmentesítő kell csatolni vízálló szigetelő szalag. A telepítés a felület, hogy a kémény kell a szilárd, mind a felület, határozottan kell integrálni a kémény annak érdekében, hogy a legjobb hatást.

A javaslat jellemzői

Product name:
electrical draft fan
Tension:
190-240 V
Scope of delivery:
1 * suction blower
Solve smoke problems:
Electrical draft fan helps fireplaces, pizza ovens, wooden furnaces to be ventilated:
These fans were specially developed for applications in which efficient operation, low energy consumption, variable speed and compact design are of the utmost importance.:
These fans should be installed at the end point of a solid fuel chimney or chimney system and can be mounted on bricked or metal chimneys.:
Note:
1. Switch off the network switch when installing or removing to avoid an electric shock.:
2. The interface for the smoke extraction must be attached with waterproof insulating tape.:
3. The installation at the interface to the chimney must be solid and the interface must be firmly integrated into the chimney in order to achieve the best effect. :

Vevők, ahogy választanak