Morinbo játékdoboz Pántok, Puha Közel, Fedél Támogatás 90 Fokra Nyissa ki, Fedél Maradjon a Felfelé Nyíló Kabinet Fedél Ajtó (Csomag 2)
Megújítva

Morinbo játékdoboz Pántok, Puha Közel, Fedél Támogatás 90 Fokra Nyissa ki, Fedél Maradjon a Felfelé Nyíló Kabinet Fedél Ajtó (Csomag 2)

HUF 3059.10

Rendelhető

PUHA ZÁRÓ ? Új hidraulikus lassan le mechanizmus a nagyobb stabilitás érdekébenA fedél maradjon a közel fedelét finoman, amíg bírja a támaszon, valamint megakadályozza, hogy becsapódott ajtót, majd összetört kis ujjai.ERŐS TÁMOGATÁST ? A fedél magassága 18-19in, per zsanér kezeli a fedél súly 4.Zárja a fedelet nyissa meg biztonságosan a max 90 fok, amíg készen állsz, hogy álljon be.Nem kell aggódnod amiatt, hogy megeshet, hogy a fedél nyitva van. 2-utas TELEPÍTÉS ? Tovább telepítve a felső-nyitó mellkasi vagy függőleges-nyitó szekrények, majd használja a jobb vagy a bal kezét, szerelés.CSAK 5 PERC volt TELEPÍTVE az alábbi szerelési sablon, részletes telepítési kézikönyv.Nem támogatják a fedelet a szélesség felett 45in, magassága több mint 28in.KOMPAKT DESIGN ? Lehetővé teszi a telepítést a szűk területen a toy box, írásvetítő, konyha, szekrény, ablak mellé, a zongora billentyűit, valamint több tároló láda.PUHA ZÁRÓ ? Új hidraulikus lassan le mechanizmus a nagyobb stabilitás érdekében.A fedél maradjon a közel fedelét finoman, amíg bírja a támaszon, valamint megakadályozza, hogy becsapódott ajtót, majd összetört kis ujjai.ERŐS TÁMOGATÁST ? A fedél magassága 18-19in, per zsanér kezeli a fedél súly 4.Zárja a fedelet nyissa meg biztonságosan a max 90 fok, amíg készen állsz, hogy álljon be.Nem kell aggódnod amiatt, hogy megeshet, hogy a fedél nyitva van. 2-utas TELEPÍTÉS ? Tovább telepítve a felső-nyitó mellkasi vagy függőleges-nyitó szekrények, majd használja a jobb vagy a bal kezét, szerelés.CSAK 5 PERC volt TELEPÍTVE az alábbi szerelési sablon, részletes telepítési kézikönyv.Nem támogatják a fedelet a szélesség felett 45in, magassága több mint 28in.KOMPAKT DESIGN ? Lehetővé teszi a telepítést a szűk területen a toy box, írásvetítő, konyha, szekrény, ablak mellé, a zongora billentyűit, valamint több tároló láda.Morinbo játékdoboz Pántok, Puha Közel, Fedél Támogatás 90 Fokra Nyissa ki, Fedél Maradjon a Felfelé Nyíló Kabinet Fedél Ajtó.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak