Fielect 10db Kerámia Axiális Vezető Biztosíték 5A 250V Lassú Ütés Kerámia-Biztosíték 5x20mm késleltetés Késleltetés Biztosítékok (T5A)
Megújítva

Fielect 10db Kerámia Axiális Vezető Biztosíték 5A 250V Lassú Ütés Kerámia-Biztosíték 5x20mm késleltetés Késleltetés Biztosítékok (T5A)

HUF 3.33

Rendelhető

【Paraméterek】- Méret(kb) : 5x20mm/079"(D*L); Névleges feszültség : 250 V; Névleges áram : 5 A. 【Anyag】- A biztosíték készült, kiváló minőségű, kerámia vagy fém nagy pontossággal használható sokáig. 【Funkció】- Ha az áramkör hibás vagy abnormális, a kerámia cső biztosíték majd levágta a jelenlegi hogy megvédje a készüléket, vagy valami értékes, fontos elemei a kárt, valamint szerepet játszik a biztonságos működését, az áramkör. 【】 Alkalmazás - Kerámia-biztosíték alkalmas túláram védelem, elektronikus áramkörök, berendezések.Kerámia cső biztosíték elsősorban a háztartási gépek, valamint az elektronikus termékek. 【Megjegyezte,】 - Kérem, kapcsolja le az áramot, mielőtt a csere.Kérjük, ellenőrizze, hogy az eredeti méret a biztosítékot a vásárlás előtt : test átmérő, teljes hossz, névleges áram névleges feszültség. 【Paraméterek】- Méret(kb) : 5x20mm/0.79"(D*L); Névleges feszültség : 250 V; Névleges áram : 5 A. 【Anyag】- A biztosíték készült, kiváló minőségű, kerámia vagy fém nagy pontossággal használható sokáig. 【Funkció】- Ha az áramkör hibás vagy abnormális, a kerámia cső biztosíték majd levágta a jelenlegi hogy megvédje a készüléket, vagy valami értékes, fontos elemei a kárt, valamint szerepet játszik a biztonságos működését, az áramkör. 【】 Alkalmazás - Kerámia-biztosíték alkalmas túláram védelem, elektronikus áramkörök, berendezések.Kerámia cső biztosíték elsősorban a háztartási gépek, valamint az elektronikus termékek. 【Megjegyezte,】 - Kérem, kapcsolja le az áramot, mielőtt a csere.Kérjük, ellenőrizze, hogy az eredeti méret a biztosítékot a vásárlás előtt : test átmérő, teljes hossz, névleges áram névleges feszültség.A biztosíték készült, kiváló minőségű, kerámia vagy fém nagy pontossággal használható sokáig.Amikor az áramkör meghibásodás vagy rendellenes, a kerámia cső kanócot vágjuk le aktuális, hogy megvédje a készüléket, vagy értékes néhány fontos alkatrészek károsodásának, valamint szerepet játszik a biztonságos működését, a védelmi áramkör.Kerámia-biztosíték alkalmas túláram védelem, elektronikus áramkörök, berendezések.Kerámia cső biztosíték elsősorban a háztartási gépek, valamint az elektronikus termékek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak