BAMBUSZ MENŐ Férfi Fehérnemű boxeralsót Puha, Lélegző, Nedvesség-Wicking Nagy Teljesítményű Bambusz-Viszkóz Fehérnemű (4 / Csomag)
Megújítva

BAMBUSZ MENŐ Férfi Fehérnemű boxeralsót Puha, Lélegző, Nedvesség-Wicking Nagy Teljesítményű Bambusz-Viszkóz Fehérnemű (4 / Csomag)

HUF 2.33

Rendelhető

Válassza ki a Méretet lásd a visszatérési politika az elemBambusz-Viszkóz,Poliészter,Spandex.Húzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható. 【PRÉMIUM SZÖVET】: A férfi bambusz boxeralsót puha, lélegző,nedvesség-wicking meg lehet tartani, friss, hűvös egész nap.Azt is hozzátette, kis Spandex ezek a bambusz férfi fehérnemű a nagy rugalmasság. 【NYITVA REPÜLNI TOK】 : A nagy kényelmes U-alakú Tok több összhangban férfi élettani jellemzőit, amely meg tudja adni, hogy több hely van a szabadság.Nyitva-repülni design teremt több kényelem, valamint légáteresztő érzékeny része. 【 RUGALMAS CSUKLÓ】 : A szakaszon, egyedi csukló nem csak, hogy thebamboo boxer briefsfor a férfiak jobban megfelel a különböző alakzatok, hanem adok neked egy természetes, kényelmes ész nélkül hangya szigorítás érzéseit.Az öv színe is visszhangzik a y színe, hogy ezek a fehérnemű férfi pack még esztétikus. 【 TÖKÉLETES 】 : beállítottuk a hosszabbít, hogy fér meg a hip-lábam tökéletesen, akkor nem kell foglalkozni kényelmetlen ingyenes parkoló vagy irritáció.A 4-way stretch szövet azt jelenti, hogy ezek a srácok mozog veled, anélkül, hogy bármilyen szűkület .Mi kínált széles méret S-3 XL.Tekintse meg a mérettáblázatot pontosabb illeszkedést. 【MINŐSÉGI GARANCIA】 : A szállodán belül, elégedettsége az első.Ezek mens fehérnemű boxeralsót csomag különböző színek, remek ajándékok, Karácsonyi, Születésnapi, Új Év, vagy más ünnep a férfiak.Ha nem elégedett termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk mi lesz benne, hogy önnek a teljes vételárat, vagy egy új cseréje gyorsan, hatékonyan!.Bambusz-Viszkóz,Poliészter,Spandex.Húzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható. 【PRÉMIUM SZÖVET】: A férfi bambusz boxeralsót puha, lélegző,nedvesség-wicking meg lehet tartani, friss, hűvös egész nap.Azt is hozzátette, kis Spandex ezek a bambusz férfi fehérnemű a nagy rugalmasság. 【NYITVA REPÜLNI TOK】 : A nagy kényelmes U-alakú Tok több összhangban férfi élettani jellemzőit, amely meg tudja adni, hogy több hely van a szabadság.Nyitva-repülni design teremt több kényelem, valamint légáteresztő érzékeny része.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak