ZUQIEE Fogó Kéz Eszköz, Rögzítő Berendezés Klip Vágó Eltávolító Lehúzó Többfunkciós Szegecsek Átlós Fogó Fogó
Megújítva

ZUQIEE Fogó Kéz Eszköz, Rögzítő Berendezés Klip Vágó Eltávolító Lehúzó Többfunkciós Szegecsek Átlós Fogó Fogó

HUF 972.00

Rendelhető

- Ki tudja törni közvetlenül a nehéz vágni - Megszegte a kártya mag, csak mutatok egy kis képes lesz arra, hogy játszani. - Tud játszani, különböző méretű, különböző méretű pattan, különösen a. - Kártyázni, vágás, vetkőzés, egyéb jellemzők.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, mi mindent megteszünk, hogy az ön számára a legjobb szolgáltatást.A társaság az árut a lehető leghamarabb, a logisztikai sebessége gyorsabb, mint a honlapon.Az áru átvételekor ellenőrizze a törmelék, vagy hatása.Ha igen, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy azokat, hogy elkerüljék a rövidzárlat, vagy más problémák.Tulajdonságok : modellszám : 572030 Product neve : Autó Szegecsek Átlós Plier Condition : Anyag : Metal Color : Blue Size : 17.9 inch Quantity : 1pc Features : - Tud játszani egy négyzet alakú műanyag dió, gyorsan képes megvédeni a dió a kárt.- Képes lesz arra, hogy szilárdan fogja a kártya alapvető, hogy a kártya core fej könnyen törött.- Felszerelés : Autó ajtókárpit klipek, tömítések csat húzd, húzd, játszani, vágás, különböző méretű, kerek oldalon,vastagsága, a különbség kicsi, a lefejezett műanyag csat.A csomag Tartalmazza : 1 x Plier Please habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, mi mindent megteszünk, hogy az ön számára a legjobb szolgáltatást.A társaság az árut a lehető leghamarabb, a logisztikai sebessége gyorsabb, mint a honlapon.

A javaslat jellemzői

Model number:
572030
Product name:
Car Rivets Diagonal Plier
Condition:
Material:
Metal
Color:
Blue
Size:
17.5cm/6.9 inch
Quantity:
1pc
Features:
- Can play a square plastic nuts, fast and able to protect the nut from damage.:
- Be able to firmly grip the card core, so that the card core head easily broken.:
- Fitment:
For Car door trim clips, seals buckle pull, pull, play, cutting, various sizes, round side,thickness, the gap is small, decapitated plastic buckle.
Package Includes:
1 x Plier:
Please feel free to contact us if you have any questions, we will do our best to provide you with the best service. Our company will deliver the goods to you as soon as possible, the logistics speed is faster than website. :

Vevők, ahogy választanak