Hajnövesztő Szérum Haj Sűrítés + Hidratáló. Vegán Haj Növekedését Olaj Fejbőr Kezelés A Nők, a Férfiak, a Száraz, Göndör, Gyenge Haj, hajhullás.
Megújítva

Hajnövesztő Szérum Haj Sűrítés + Hidratáló. Vegán Haj Növekedését Olaj Fejbőr Kezelés A Nők, a Férfiak, a Száraz, Göndör, Gyenge Haj, hajhullás.

HUF 1345.50

Rendelhető

Ritkuló HajÖsszességében A Hajhullás.Mind A Természetes, Mind A Szerves Haj Növekedését Olajok - Serkenti & Táplálja A Hajhagymákat & Fejbőr.Célja, Hogy Új Lendületet, Erősíteni, Megóvni -.Haj Helyreállítására, Erősebb, Vastagabb & Tartós Haj.Anti hajhullás Szabadalmazott Keverék - növeli A Jamaikai Fekete Castor Olaj, Jojoba, Argán, Finomított Csipkebogyó, Cayenne-i Kivonat, Gránátalma Kivonat, Lucerna Kivonat, Fodormenta, Csipkebogyó Kivonat, Ginkgo Biloba Kivonat, Citromfű, teafa, valamint a Borsmenta.Haj Megvastagodása Olaj - Javasolt, Ritkuló Haj, Gyenge Haj, Vagy A Hajhullás, Beleértve A Kopaszodó, Majd Távolodó Haj.Készült az USA-ban Gyártott Alatt A Legmagasabb Minőségi GMP Előírások, Valamint az USA Szabványok.A Fertőzésektől, Penészgombák, A Méreganyagok.Kockázatmentes - Jön A 90 Nap Ügyfél-Elégedettség 100% Garancia!Kérdés Nélkül, 100% - Os Pénz-Visszafizetési Garancia Vásárlásakor Ma!.HARCI HAJHULLÁS, RITKULÓ HAJ!.A haj Növekedését Olaj serkenti & táplálja a hajhagymákat.Célja, hogy új lendületet, erősíteni, megóvni.A helyreállítás, erősebb, vastagabb & tartós haj.Szintén nagy a száraz, törékeny haj, száraz skalpot, de a korpásodás.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak