Filoto Airpods az Esetben, Aranyos Apple Airpod 2/1 Fedezi a Nők, Csajok, Szilikon Védő tok Karkötő, Kulcstartó(Fukszia Rózsaszín)
Megújítva

Filoto Airpods az Esetben, Aranyos Apple Airpod 2/1 Fedezi a Nők, Csajok, Szilikon Védő tok Karkötő, Kulcstartó(Fukszia Rózsaszín)

HUF 1349.10

Rendelhető

【Célja a Nők-Lányok】hordozható karkötő, kulcstartó, kifejezetten lányok, nők, tökéletes díszítő az esetben az airpod 2&1, könnyen hordozható 【Puha Szilikon Airpods Esetben】Airpods az esetben, aranyos karkötő készült prémium minőségű szilikon anyag, kényelmes, Könnyű, vékony touch érzések, tökéletesen illeszkedik. 【Teljes Védelmet】A kiegészítő por-bizonyíték szilikon alján lehetővé teszi, hogy az airpod 2&1 tökéletesen védett.Anti-csepp, anti-karc, por-bizonyíték. 【Vezeték nélküli Töltés Esetében Airpods】Támogatás kényelmes vezeték nélküli töltés, fény látható.Az alsó nyílás port design támogatja a normál töltés nélkül távolítsa el a air pod esetben. 【Könnyen tisztítható】az Airpod fedezze könnyű dobni használat után egy ideig?Akkor csak meg kell, hogy törölje le ronggyal mártott tiszta vízzel, majd gyorsan megoldani ezt a problémát. 【Célja a Nők-Lányok】hordozható karkötő, kulcstartó, kifejezetten lányok, nők, tökéletes díszítő az esetben az airpod 2&1, könnyen hordozható. 【Puha Szilikon Airpods Esetben】Airpods az esetben, aranyos karkötő készült prémium minőségű szilikon anyag, kényelmes, Könnyű, vékony touch érzések, tökéletesen illeszkedik. 【Teljes Védelmet】A kiegészítő por-bizonyíték szilikon alján lehetővé teszi, hogy az airpod 2&1 tökéletesen védett.Anti-csepp, anti-karc, por-bizonyíték. 【Vezeték nélküli Töltés Esetében Airpods】Támogatás kényelmes vezeték nélküli töltés, fény látható.Az alsó nyílás port design támogatja a normál töltés nélkül távolítsa el a air pod esetben. 【Könnyen tisztítható】az Airpod fedezze könnyű dobni használat után egy ideig?Akkor csak meg kell, hogy törölje le ronggyal mártott tiszta vízzel, majd gyorsan megoldani ezt a problémát.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak