KINCMAX Sarokban Zuhany Caddy, Rustproof SUS304 Rozsdamentes Acél, Öntapadós Fali Dupla Kosarak 2-pack (Polírozott Ezüst)
Megújítva

KINCMAX Sarokban Zuhany Caddy, Rustproof SUS304 Rozsdamentes Acél, Öntapadós Fali Dupla Kosarak 2-pack (Polírozott Ezüst)

HUF 0.67

Rendelhető

【2 Pack-helytakarékosság】- E akasztás caddies segíthet tárolja a napi termékek, illetve, hogy a haza jobban hangzikA nagy tároló kapacitással rendelkezik, elég hely, hogy a tételek.A smart design megakadályozza az elemek összeomlik. 【Erős Csapágy & Gyors Elvezetését】- A mágikus vész nyoma ragasztó, hogy a caddy erős, tárolására Max.15 kilót nehéz tárgyakat tegnap hosszú idő.Nyitott alsó design lefolyó, hogy a tételeket, gyorsan szárad.Tökéletesen ideális otthoni tárolása. 【Könnyen Telepíthető & Nem sérült】- Átlátszó vész nyoma ragasztó tartósabb, illetve erősebb, mint a tapadókorong.Nincs fúrás, kár, hogy a fal.A plusz horgok vagy cserélhető majd helyet horgok bárhol, bármikor. 【SUS304 Tartós & Masszív】- Ez a caddy készült 100% rustproof 304 Rozsdamentes Acélból, nem fakul, karcolás-ellenálló, tartós.Sima felület nem karcolja meg kár elemek. 【, Amit kapsz】- 2 x Zuhanyzó Caddies, 1 x Felhasználói Kézikönyv, 4 x Ragasztók.A melegen ügyfélszolgálat.Ha több kell, ragasztók, vagy horgok, kérem, keressen az alábbi ASINs : B09 ZVKBQ1 V (ragasztók), B09 ZVJVKM4 (horog). 【2 Pack-helytakarékosság】- E akasztás caddies segíthet tárolja a napi termékek, illetve, hogy a haza jobban hangzik.A nagy tároló kapacitással rendelkezik, elég hely, hogy a tételek.A smart design megakadályozza az elemek összeomlik. 【Erős Csapágy & Gyors Elvezetését】- A mágikus vész nyoma ragasztó, hogy a caddy erős, tárolására Max.15 kilót nehéz tárgyakat tegnap hosszú idő.Nyitott alsó design lefolyó, hogy a tételeket, gyorsan szárad.Tökéletesen ideális otthoni tárolása. 【Könnyen Telepíthető & Nem sérült】- Átlátszó vész nyoma ragasztó tartósabb, illetve erősebb, mint a tapadókorong.Nincs fúrás, kár, hogy a fal.A plusz horgok vagy cserélhető majd helyet horgok bárhol, bármikor. 【SUS304 Tartós & Masszív】- Ez a caddy készült 100% rustproof 304 Rozsdamentes Acélból, nem fakul, karcolás-ellenálló, tartós.Sima felület nem karcolja meg kár elemek. 【, Amit kapsz】- 2 x Zuhanyzó Caddies, 1 x Felhasználói Kézikönyv, 4 x Ragasztók.A melegen ügyfélszolgálat.Ha több kell, ragasztók, vagy horgok, kérem, keressen az alábbi ASINs : B09 ZVKBQ1 V (ragasztók), B09 ZVJVKM4 (horog).

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak