DOITOOL Világos, Kiegészítők, Kellékek Fogászat Fogfehérítés Eszközök Intraoral Fogszabályozó Száját, Fogszabályozás, valamint Kezdés:
Megújítva

DOITOOL Világos, Kiegészítők, Kellékek Fogászat Fogfehérítés Eszközök Intraoral Fogszabályozó Száját, Fogszabályozás, valamint Kezdés:

HUF 0.67

Rendelhető

FOGFEHÉRÍTÉS SZÁJÁT FELNYITOTTAkészülnek, kiváló minőségű PVC anyagból, finom részletek, jó kivitelezés, hogy biztonságosabb több lesz az ön számára a jó szolgáltatásFOGÁSZATI ARCÁT KAMPÓT . a nagy, illetve a szükséges eszközök, a fogorvosok, kényelmes fogászati ellenőrzés. ; Kompakt, könnyű, könnyű felvenni.ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ SZÁJA NYITÓ- Fogászati szája kellék, amely lehet, hogy a nyelv grad mozgó blokkokat, hogy személyi sérülés nem történt volna. a PVC-ből Készült anyag, amely , praktikus, biztonságos használat.FOGÁSZATI ÉJJELI ŐR- Készült kemény PVC, hogy sokáig amely segítséget ad a tiszta kilátás nyílik a szájüregben.A csomag Lista 8 x Fogászati Szája Nyitó Funkciók - A termék nagyszerű választás, hogy könnyen nyissa ki a felső, mind az alsó fogak, alkalmas fogorvos Intraoral Fogászati Arcát Ajak Kampót. - Ez nagyszerű hosszabb használat fogorvosi, valamint fogfehérítés szalonok.A termék megfelelő alkalmazásával a Fogak Övön Készlet. - Mint egy kiegészítő fogak nyitó szerszám, amikor a fogorvos dolgozik, bontsa ki a nyitó tartomány újrafelhasználható száját felnyitotta. - PVC-ből készült anyag, amely , praktikus, biztonságos használat Fogászati Szájába Harap Blokkok. -Anyaga : PVC világos, c - alakú szerkezetet. - Könnyen elkerüli a betegnél fáradtság segítségével szája kellék.Egy a fogászati szóbeli ajak kampót. -Szín : Vegyes Szín fogfehérítés övvisszahúzó -Méret : 4.77 X1 gyerekek arcán kampót.Áruk Informationreusable száját felnyitotta Száját megharapni blokk könnyen elkerülhető a betegek fáradtság segítségével a száját kellék, amely biztosítja, hogy a betegek egy pihentető, anélkül, hogy nyitva a szájukat, minden alkalommal.Fogfehérítés Száját Felnyitotta Ezek szája nyitók, ami olyan anyagból készült, használható sokáig.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak